10 greșeli casnice care ne distrug frumusețea interiorului

Oricât de mult ai încerca să-ți organizezi apartamentul, el nu va arăta ca cel din revistele glossy. Te uiți că deși respecți regulile, încerci să combini culorile și te ții de un stil anume, totuși ceva nu merge.
Redacția noastră a adunat cele mai comune greșeli în organizarea spațiului de locuit, care vor strica chiar și cel mai rafinat interior.

Magneții de pe frigider

uglyhousephotos / shelterness

Magneții lipiți de frigider, crează în bucătărie o confuzie vizuală. Pentru colecționari există o soluție: să organizeze aranjarea lor pe un perete cu ajutorul unui panou magnetic sau vopsea magnetică.

Suvenire

mebel / inmyroom

Suvenirurile de asemena crează un aspect haotic. Dar, spre deosebire de magneți pe acestea nu ai unde să le atașezi. Soluția ar fi să vă structurați colecția.

Detergenți de vase

otzovik / simplehuman

Bucătărie dvs. ar putea fi una de vis, dacă detergenții de vase nu ar fi la vedere – consideră designerii. Problema poate fi rezolvată cu ajutorul unor dozatoare reutilizabile care să se potrivească cu decorul bucătăriei.

Păstrarea hainelor pe masa de călcat

nikkishell / julldesign

Unii folosesc masa de călcat pentru depozitarea lucrurilor. Designerii ne sfătuiesc să depozităm masa imediat ce am terminat de călcat.

O grămadă de pantofi în hol

happymodern / photobucket

Din păcate, din cauza condițiilor meteorologice, suntem nevoiți să avem un număr mare de pantofi de sezon. Dar experții ne recomandă să încercăm să găsim un mod inteligent de a depozita toți pantofii, cizmele, adidașii, și așa mai departe. De exemplu poate fi un raft deghizat sau un cuier.

Prosoape multicolore în camera de baie

vtemu / bathroomideasdblog

Atunci când ne imaginăm cum va arăta baia noastră după renovare, este puțin probabil ca în mintea noastră să apară prosoape de baie cu delfini imenși. Prosopul ales incorect poate distruge interiorul camerei de baie. Desigur, nu este nevoie să aruncați toate prosoapele dintr-o dată, le puteți înlocui treptat cu cele care se potrivesc mai bine.

Echipament sportiv

happymap / balkonman

Dacă nu ați folosit bicicleta deja de un an, atunci poate că nu este atât de necesară în apartament. Însă dacă faceți exerciții fizice în mod regulat, atunci ați putea rezerva un colț special pentru echipamentul sportiv sau vă puteți face o mini-sală pe balcon.

Lenjeria de pat

atthehomebybaye / moscou

Dacă în dormitor atârnă tablouri și aveți un ceas de masă antic, atunci lenjeria de pat cu imprimeu de leopard nu va arăta prea bine. Există două soluții: să înlocuiți treptat lenjeria sau să faceți o cuvertură imensă care va acoperi totul.

Lucruri mărunte în bucătărie

rebro-a-dama / pinterest

Este uimitor, dar condimentele și uleiul pot fi păstrate la îndemână fără să afecteze interiorul bucătăriei. Organizarea depozitării lucrurilor mărunte în bucătărie o va face atractivă, iar gătitul – o adevărată plăcere.

Jucăriile

wtalks / potterybarnkids

Fără îndoială, este dificil să menții ordinea perfectă, atunci când ai copiii. Cu toate acestea există și în acest caz soluții simple și eficiente. Cutiile colorate pentru depozitare în camera copiilor, de exemplu, vă poate ajuta să deprindeți copilul cu ordinea, în plus datorită lor interiorul va arăta mai interesant.

error: Content is protected !!