10 idei minunate de amenajare a locuinței. Eu mi le-am notat pe toate!

Ideile de amenajare a spațiilor interioare nu se vor epuiza niciodată. Întotdeauna apare dorința de a schimba ceva, de a face condițiile de trai mai confortabile. În cazul în care s-au epuizat ideile de amenajare, noi vă prezentăm o colecție interesantă de idei noi.

Priviți și inspirați-vă!

1. Bibliotecă la balcon

În apartamentele mici este puțin loc, mai ales pentru instalarea unor rafturi pentru cărți. În acest caz balconul este încăperea care vă poate asigura loc pentru amenajarea unei biblioteci.

2. Perete ascuns funcțional

Camera arată mult mai îngrijită dacă spațiile de păstrare sunt ascunse. Dacă nu aveți dorința să expuneți deschis cărțile, vesela sau alte lucruri, atunci puteți să le ascundeți după un perete de ghips-carton. Este foarte practic și funcțional.

3. Perete separator original

În apartamentele mici există necesitatea de a separa încăperea în zone. Pentru aceasta există destul de multe exemple și acum vedeți unul din ele. Spațiul va rămâne deschis, liber. Merită încercate astfel de variante ușoare la fel ca în imagine.

4. Perete de cărămidă în calitate de separator

Dacă ați renovat apartamentul și ați observat cărămizile intacte, atunci puteți să nu le decorați și să le folosiți în calitate de perete separator. Acest perete, el însuși va fi decorativ.

5. O oglindă mare rotundă

O oglindă mare rotundă poate reda armonie interiorului și să-l facă vizual mai spațios și luminos. Acest accesoriu va arăta foarte bine într-un antreu nu prea mare, într-un dormitor sau baie.

6. Nuanțe de gri stilate

Deseori când renovați locuința stați la dubii în privința culorilor potrivite. Una dintre cele mai universale culori se consideră gri. El se potrivește de minune cu multe alte culori, creează o atmosferă armonioasă și stilată.

7. Cuiere rotunde

Este o alegere foarte bună pentru un antreu nu prea mare, unde nu aveți posibilitate să montați niște rafturi sau dulapuri. Suporturile rotunde vor servi drept cuiere pentru haine și pentru diferite accesorii – eșarfe, pălării, cravate.

8. Garderobă fără șifoniere

Această idee este destinată pentru un dormitor mic. Garderoba fără șifonier este o nouă tendință, care este foarte practică pentru spațiile mici. Aveți nevoie de câteva galerii, rafturi și suporturi pentru încălțăminte.

9. Sistem de depozitare după televizor

În fiecare apartament se găsește loc pentru a pune televizorul. Însă puțini s-au gândit că poți depozita ceva după el. Aici puteți păstra discurile, revistele și chiar telecomanda.

10. Bucătăria în loc întunecat

Bucătăriile cu un design interior întunecat arată superb. Este o hotărâre neobișnuită care merită atenție. Dacă alegeți această variantă, atunci iluminarea trebuie să fie foarte bună. De asemenea, alte elemente interioare trebuie să fie de culoare deschisă sau transparente.

error: Content is protected !!