10 lucruri care vor face orice femeie să arate mai stilat

Nu toate femeile se pot lăuda cu o siluetă ideală, dar asta nu înseamnă că ele nu au posibilitatea să arate superb. O garderobă bine gândită poate transfera atenţia de la zonele problematice, accentuând atuurile şi creând o armonie în aspectul dvs. Pentru asta de regulă e nevoie să luaţi în calcul tipul figurii şi particularităţile sale. Dar unele piese vestimentare au efect întotdeauna, indiferent de astfel de factori!

1. Cămaşă bărbătească albă

twirlingclare.blogspot.ru

Această piesă vestimentară este absolut universală şi se potriveşte bine atât cu pantaloni clasici, cât şi cu blugi sau fustă creion, putând fi purtată chiar şi în timpul plimbărilor de seară. Unicul lucru pe care trebuie să-l reţineţi e că o astfel de cămaşă trebuie aleasă perfect pentru mărimea dvs., altfel efectul aşteptat nu poate fi atins.

2. Rochie croită pe talie

pinterest.com

Efectul maxim se obţine dacă partea de jos a rochiei este evazată. În acest fel se accentuează silueta, iar aspectul este foarte stilat şi feminin. Şi nu contează ce tip de figură aveţi: această rochie va ascunde micile neajunsuri de pe burtică şi coapse.

3. Sacou în culori sumbre

finspi.com

Iarăşi vorbim de modele tipic bărbăteşti, puţin îngustate în talie. Un sacou negru, din stofă de calitate, ce se așează pe figură, se va combina perfect cu multe haine din garderoba dvs.

4. Pantofi de culoare nude

valeri-fashion.ru

Tot secretul acestor pantofi, pe care ar trebui să îi aibă în garderobă orice femeie, e cuprins în nuanţa pe care o au. În mod ideal aceasta trebuie să se armonizeze perfect cu picioarele dvs., care în acest fel vor părea mai lungi.

5. Blugi boyfriend

pinterest.com

Bineînţeles mulţi bărbaţi nu agreează acest model de pantaloni, dar depinde şi cu ce îl combini. Dacă alegeţi nişte haine foarte gingaşe şi feminine, veţi avea un aspect irezistibil.

6. Palton clasic

justthedesign.com

Şi nu e neapărat să fie de culoare bej. Elementul magic al acestui model clasic e în faptul că paltonul accentuează talia şi creează impresia unei figuri de tip ceas de nisip.

7. Carouri pe diagonală

diekleider.de

Carourile nu sunt doar foarte drăguţe şi mereu actuale, ci sunt capabile şi să scadă nişte kilograme… Cel mai important e ca liniile să fie pe diagonală.

8. Fustă creion

pinterest.com

Iată o piesă vestimentară de neînlocuit. Dacă până acum nu aveţi o astfel de fustă, vă îndemnăm să faceţi rost de una neapărat. Pe lângă faptul că fusta creion poate fi combinată practic cu orice, ea mai şi accentuează frumuseţea pentru orice tip de siluetă.

9. Pantaloni largi

pinterest.com

Nu vă îngrijoraţi că aceşti pantaloni pot arăta un pic grotesc. În primul rând există diferite modele de pantaloni largi. În al doilea rând dacă îi veţi combina cu pantofi pe toc înalt, veţi avea parte de o mulţime de complimente.

10. Fustă midi

pinterest.com

În cazul fustelor maxi e greu să găseşti cu ce să le combini. Cele mini arată prea vulgar şi provocator, mai ales pe doamnele cu forme pronunţate. În schimb fustele şi rochiile de tip midi au capacitatea uimitoare de a armoniza figura!

Dacă veţi folosi aceste piese vestimentară ca bază pentru garderoba dvs., vă garantăm că problema “ce să îmbrac astăzi?” pur şi simplu va dispărea!

error: Content is protected !!