10 trucuri de curățenie pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască

Curățenia făcută acasă sau la birou poate fi o sarcină obositoare, lungă și dificilă. În continuare, vă vom dezvălui 10 trucuri ușoare, care vă vor ajuta să curățați încăperile rapid și aproape fără efort!

Mașina de spălat

Turnați două pahare de oțet în mașina de spălat și opriți-o timp de o oră. Apoi repetați ciclul încă o dată. Utilizați un burete, oțet și curățați murdăria în interiorul mașinii.

Apoi, turnați două pahare de înălbitor în interiorul acesteia, și porniți-o pentru încă o oră. Folosiți tampoane de bumbac pentru a curăța crăpăturile, capacele, ungherele și butoanele, și porniți-o din nou. După aceea, mașina de spălat va fi ca nouă!

Becurile

Utilizați o cârpă din microfibră pentru a curăța becurile din casă.

Inelele de toaletă

Puneți o bucată de Mr. Clean Magic Eraser pe inelul de toaletă, lăsați-l să acționeze în timpul nopții. Dimineața, vasul de toaletă va fi perfect curat.

Odăi parfumate

Amestecați o ceașcă de cafea cu 2 capace de sticlă de extract de vanilie și creați un miros fantastic în casa dvs! Puneți acest amestec în cuptor la 150°C pentru o oră și veți obține un odorizant natural minunat.

Petele de pe covor și saltea

Amestecați detergent de vase cu puțină apă oxigenată și puteți curăța toate petele rezistente de pe covorul și saltele dumneavoastră.

Plintele

Înmuiați câteva foi într-un balsam de rufe și folosiți-le pentru a înclina plintele.

Petele de apă

Frecați robinetul cu hârtie cerată pentru a curăța petele de apă, și pentru a crea un strat protector împotriva amprentelor și a petelor de apă.

Buretele pentru curățenie

Buretele pentru curățenie umed este un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor, astfel încât acestea sunt transferate cu ușurință pe vasele dumneavoastră. Prin urmare, puneți buretele într-un cuptor cu microunde, timp de 2 minute în fiecare zi și astfel îl veți curăța în mod eficient.

Camera de baie

Pentru a stimula efectul curățitorilor alcalini umpleți cada cu apă caldă.

Mizeria lipicioasă

Amestecați ulei de nucă de cocos cu bicarbonat de sodiu în cantități egale și aplicați acest amestec pe pete, astfel veți scăpa de ele repede.

error: Content is protected !!