11 trucuri inedite în bucătărie datorită cărora veți dori să gătiți mai des!

Fiți de acord că vă descurcați în bucătărie doar dacă puneți în aplicare mici trucuri. Acest lucru se întâmplă, fiindcă doriți mereu să faceți mâncare gustoasă, să economisiți timp și să fie curățenie ideală în bucătărie. De aceea gospodinele inventive își pun în mișcare toată imaginația și își împărtășesc experiența lor.

Aici am colectat 11 sfaturi utile care vă vor ușura munca în bucătărie. Dacă veți cunoaște aceste trucuri veți fi regină în bucătărie!

Trucuri utile pentru gospodine

1. Dacă trebuie să puneți în frigider mâncarea caldă rămasă, lăsați capacul containerului puțin deschis. Astfel, mâncarea se va răci mai ușor și nu se va strica.

2. Veți putea tăia în felii subțiri carnea crudă, dacă o veți pune în prealabil la congelator pentru o oră.

3. Ștergeți mâna cu o lingură de inox și mirosul de usturoi va dispărea.

4. Dacă doriți să pregătiți floricele de porumb în cuptorul cu microunde, puneți semințele într-un recipient din sticlă. Va fi mai sigur și mai folositor.

5. Pentru a verifica dacă este suficientă apă pentru fierberea orezului, folosiți degetul arătător. Trebuie să atingeți cu degetul orezul, iar nivelul apei trebuie să fie în dreptul primei articulații a falangei. Acest truc este util pentru începători.

6. Cartofii se vor prepara mai repede dacă îi veți împunge cu furculița în câteva locuri și îi veți da în cuptorul cu microunde pentru 4 minute înainte de pregătire.

7. Înainte de a folosi vesela pentru ingredientele lipicioase, ungeți-o cu ulei. Vesela se va spăla mult mai ușor.

8. Pentru a face spumă din lapte, turnați-l într-un recipient din sticlă, agitați 30 de secunde și dați-l în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde.

9. Tăvăliți fructele prin făină, apoi adăugați-le în aluatul pentru prăjituri. În așa mod fructele vor fi repartizate proporțional și nu se vor lăsa la fund.

10. Pentru a îngheța mai repede carnea tocată, puneți-o într-o pungă în strat subțire.

11. Legumele și carnea se vor prepara mai repede, dacă le veți tăia pe diagonală.

Par a fi niște lucruri neînsemnate, dar vă ajută foarte mult în bucătărie.

error: Content is protected !!