11 trucuri simple pentru frumusețe. Vă iau doar 20 de minute!

Lumea modernă dictează condițiile sale pentru reprezentantele genului frumos. Deseori ne îngrijim de ten, păr și unghii în mare grabă, acordând foarte puțin timp. Neglijența permanentă față de sine se reflectă asupra exteriorului femeii. Pentru a evita anumite consecințe aplicați aceste trucuri simple!

Secretele frumuseții feminine

1. Demult se cunoaște că pliculețe de ceai sunt un remediu excelent împotriva cearcănelor din jurul ochilor. Pentru un efect mai bun, fierbeți pliculețe cu ceai verde seara și puneți-le în congelator, iar dimineața aplicați-le pe ochi.

2. Petele roșii de pe față pot fi înlăturate cu ajutorul unei măști din fulgi de ovăz. Turnați apă fierbinte peste câțiva fulgi și lăsați să se răcorească până la temperatura camerei. Aplicați masca doar pe zonele afectate și acoperiți-le cu un șervețel de hârtie, lăsați să acționeze timp de 5-10 minute.

3. Arsurile de soare pot fi ameliorate cu ajutorul unui amestec de apă și uleiuri esențiale.

4. Oțetul de mere poate înlocui un tonic pentru față. Acesta tonifică, curăță pielea și usucă coșurile. Pentru a nu suprausca pielea adăugați în oțet puțină miere și 2-3 picături de ulei esențial de lavandă.

5. Rujul igienic și uleiul esențial de mentă vor face buzele dvs. mai voluminoase. Scoateți rujul din recipient, puneți-l într-un vas, mărunțiți-l și adăugați 2-3 picături de ulei de mentă. Amestecul obținut aplicați-l într-un strat subțire pe buze.

6. Cea mai bună alternativă a șervețelelor antiluciu sunt șervețelele de hârtie. Este important ca ele să fie moi și în multe straturi.

7. Când mergeți într-o călătorie nu aveți întotdeauna posibilitatea să luați prea multe produse cosmetice. De aceea, fardurile pot fi înlocuite cu ruj obișnuit de culoare roză sau piersic.

8. Dacă în timpul vopsirii părului a căzut puțină vopsea pe piele, folosiți apă micelară sau tonic pentru a o îndepărta.

9. Orice miros de parfum poate ține mai mult, dacă veți folosi vaselina. Parfumați-vă pe zona gâtului, încheieturilor și a decolteului, apoi aplicați un strat subțire de vaselină.

10. Fața va fi mai luminoasă dacă veți aplica măști din ovăz, căpșuni și ulei de măsline. Fierbeți ovăzul cu apă, adăugați câteva căpșuni pisate și o lingură de ulei de măsline. Lăsați să se răcească, după care aplicați pe față și lăsați să acționeze 10-15 minute.

11. Băile cu aspirină vă ajută să aveți unghii mai rezistente și fără ciuperci. Amestecați 2 pastile de aspirină, 1 capsulă de vitamina A, 200 g de apă, 1 lingură de sare de mare și 1 lingură de ulei de măsline.

Transmiteți aceste sfaturi utile și prietenelor dvs.

error: Content is protected !!