11 tunsori scurte moderne care se potrivesc pentru orice formă a feței!

Dacă vă doriți de mai mult timp o tunsoare scurtă, atunci acest articol este pentru dvs. Perfect-ask.net vă propune un șir de tunsori moderne pentru tinere. Această alegere vă va face să renunțați la bucle care ar putea atrage atenția persoanelor din jur și a bărbaților.

Tunsori scurte moderne

1. Natalie Portman a renunțat definitiv la aranjarea zilnică a părului și s-a tuns foarte scurt. I se potrivește de minune!

2. Multe admiratoare ale lui Charlize Theron au fost șocate când au văzut-o cu părul scurt. Însă acest lucru nu i-a stricat imagine, ci dimpotrivă i-a adăugat un anumit farmec.

3. Bretonul lung și pe diagonală face tunsorile scurte mai romantice. Michelle Williams arată superb!

4. Anne Hathaway ne prezintă diferite metode de aranjare a părului scurt cu breton.


5. Dacă aveți un păr ondulat, la fel ca a lui Audrey Tautou, atunci este un motiv în plus să vă tundeți scurt. Buclele naturale se aranjează perfect de la sine.

6. Keira Knightley iese în evidență cu o aranjare rebelă a părului scurt și procedează corect. Veți obține o coafură superbă în câteva minute.

7. Tunsoarea scurtă subliniază foarte bine trăsăturile feței și silueta gingașă a lui Winona Ryder.

8. Katie Holmes s-a tuns și nu a greșit! Această coafură este universală – puteți merge la un eveniment sau pur și simplu la magazin.

9. Iată cui îi plac și poate să poarte tunsori scurte – Sharon Stone. Acest truc face neobservată vârsta actriței și îi face fața mai luminoasă.

10. Regina casei de arte Tilda Swinton nu a purtat întotdeauna tunsori scurte, însă această schimbare o face și mai enigmatică.

11. Tunderea părului de la tâmple și ceafă, la fel ca Pink, va crea o imagine din epoca rock and roll cu o tentă modernă. Arată foarte îndrăzneț!

În continuare vă punem la dispoziție 3 VIDEO pe care puteți să le arătați frizerului dvs, video în care se arată pas cu pas cum se obțin diversele coafuri, după părerea noastră – superbe 😍 👩

Video Nr.1 ⬇ – Păr scurt Varianta 1

Video Nr.2 ⬇ – Păr scurt Varianta 2

Video Nr.3 ⬇ – Păr scurt cârlionțat

Ați hotărât care tunsoare vi se potrivește mai bine? Șocul de trecere la o tunsoare foarte scurtă va fi mai mic, dacă veți încerca inițial o tunsoare bob (dreaptă sau în scări). Se potrivește fiecărei femei.

error: Content is protected !!