12 cele mai reuşite tunsori pentru diferite vârste

Fiecare femeie trebuie să aibă grijă ca tunsoarea ei nu pur şi simplu să fie la modă, ci în primul rând să i se potrivească! Aici trebuie luată în consideraţie şi forma feţei, şi înălţimea frunţii, şi culoarea pielii etc. Varianta ideală e să apelaţi la un specialist care va găsi cu uşurinţă tunsoarea ideală pentru dvs. Dar există şi unele soluţii universale, care se vor potrivi femeilor din diferite categorii de vârstă. Găsiţi varianta care vi se potriveşte perfect!

20 +


La 20 de ani dvs. puteţi face experimente îndrăzneţe cu părul dvs. Puteţi opta pentru forme neobişnuite şi culori specifice tinereţii. Iar dacă nu vă plac tunsorile scurte, pur şi simplu vopsiţi câteva şuviţe în nişte culori pronunţate!

30 +


La această vârstă folosirea unor culori îndrăzneţe nu ar trebui să mai fie o opţiune. În schimb puteţi alege tunsorile care pot fi aranjate cât se poate de uşor şi rapid. Când trecem de vârsta de 30 de ani ajungem în apogeul activităţii, de aceea timpul este foarte preţios!

40 +


La această vârstă femeile încearcă să arate mai tinere, de aceea vă puteţi permite mici neglijenţe şi nişte linii mai puţin drepte. Alegeţi lungimea părului care va avea efect maxim de întinerire a feţei!

50 +


Femeile de 50 de ani trebuie să găsească mijlocul de aur. Specialiştii recomandă să renunţaţi atât la tunsorile scurte, cât şi la cele foarte lungi. În acest fel vârsta dvs. reală va rămâne un mister!

Urmaţi aceste recomandări pentru a arăta mereu stilat şi elegant!

error: Content is protected !!