14 motive de a procura pudră pentru copii, chiar dacă nu aveți copii

Ne credeți sau nu, dar pudra pentru copii vă poate fi de mare ajutor în diferite situații. Folosind-o veți economisi atât spațiu în geanta dvs, cât și o sumă însemnată de bani. Într-un cuvânt – este un lucru foarte util, de care nu te poți despărți și care nu are pereche.

1. Șampon uscat

Chiar și vedetele folosesc pudra pentru a-și împrospăta repede părul. Într-adevăr, are efect de șampon uscat și este de neînlocuit atunci când nu reușiți să vă spălați părul.

2. Primerul

Nu trebuie neapărat să cumpărați o bază de machiaj, ci trebuie doar să aplicați un strat subțire de pudră pentru copii și va fi mai potrivit decât orice produs asemănător.

3. Față de porțelan

Pentru a finisa machiajul și pentru ca fața să nu lucească, nu este necesar să cumpărați pudră mată. Pudra pentru copii este mai mult decât suficientă.

4. Gene voluminoase

Cu o periuță presărați niște pudră pe gene, apoi aplicați primul strat de rimel. După ce primul strat se va usca puțin, aplicați următorul strat de pudră și rimel.

5. Sprâncene ideale

Înainte de machiaj aplicați pe sprâncene puțină pudră cu periuța, iar apoi conturați-le cu creionul. Astfel ele vor fi mai dense și mai voluminoase.

6. Depilare

Atât pentru depilarea cu zahăr, cât și cea cu ceară, pentru o aderență mai bună aplicați niște pudră înainte de procedură. Apropo, pielea nu se va irita atât de tare.

7. Ruj mai rezistent

Pentru ca rujul să fie mai rezistent, pudrați buzele cu pudră pentru copii și umeziți-le cu un șervețel. Stratul ei subțire va fi neobservat și va proteja machiajul.

8. După epilare

O modalitate simplă de îngrijire a picioarelor după epilare este să aplicați o cremă hidratantă și după puțin timp să pudrați picioarele cu pudră pentru copii.

9. Zgârieturi și tăieturi

Pentru ca rănile să se vindece mai repede și să nu se infecteze, puteți folosi pudra pentru copii.

10. Zona delicată

Pielea dintre picioare deseori se irită în timpul mersului, în special când purtați fustă fără colanți. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să aplicați pudră pe zona necesară și nu veți mai avea probleme.

11. Bătături

Pentru a nu avea bătături, pudrați partea interioară a încălțămintei.

12. Picioare transpirate

Înainte de a face sport, pudrați interiorul încălțămintei și a ciorapilor. Mirosul neplăcut nu vă va mai deranja.

13. Cearșafuri răcoroase

Dată în timpul verii veți pudra cearșafurile cu pudră pentru copii, atunci acestea vor fi mai răcoroase.

14. La plajă

Când mergeți la plajă puneți în geantă neapărat și pudra pentru copii. Este suficient să pudrați puțin picioarele și nisipul nu se va lipi de ele.

error: Content is protected !!