15 moduri rapide de aranjare a părului despre care trebuie să știe orice femeie!

Există zile în care reușita este de partea dvs și puteți să vă aranjați părul foarte ușor și frumos. De cele mai multe ori, însă, nu vă reușește din prima să faceți coafura pe care v-ați dorit-o. Din fericire sunt mai multe trucuri care vă economisesc timpul și forțele pentru a avea o aranjare a părului reușită. În continuare vă vom prezenta câteva trucuri pentru a fi mai frumoasă în câteva clipe.

1. Bucle rezistente


stylecraze.com

Ondulați părul de la mijlocul lungimii acestuia, iar nu de la capete. Astfel, veți da un volum mai mare, iar aranjarea va rezista mai mult timp.

2. Bucle obținute cu placa

makeup.com

Puteți avea niște bucle gingașe și frumoase nu doar cu ajutorul ondulatorul sau bigudiurilor. Folosiți placa de îndreptare a părului pentru a avea bucle neobișnuite.

3. Breton fals


youtube.com

Puteți crea impresia că aveți breton fără să-l tundeți. Trebuie doar să luați o fâșie de păr din părul prins în coadă și să-l fixați pe partea din față de lungimea dorită. Acesta va fi și „bretonul” dvs.

4. Crearea iluziei de păr lung


makeup.com

Pentru ca părul să arate destul de lung, trebuie doar să îl prindeți în două părți – una deasupra alteia. Partea prinsă mai jos va crea impresia că este mai lung.

5. Să-l prindeți sau să-l lăsați pe spate?


pinterest.com

Strângeți părul cu ajutorul unei bande elastice și înfășurați-l în jurul acesteia, după care îmbrăcați-o pe cap. Dacă veți elibera părul peste un timp, veți obține niște bucle fine.

6. Un design geometric

cosmopolitan.com

Agrafele pot fi folosite nu doar pentru a fixa părul, dar și pentru a-l înfrumuseța.

7. Coadă mai voluminoasă

pinterest.com

Strângeți părul în coadă, separați partea de sus și în interior prindeți o clamă. Acoperiți-o cu partea de sus a părului. Datorită acestei clame coada va părea mai voluminoasă.

8. Bucle deosebite

pinterest.com

Dacă aveți nevoie urgent de bucle, atunci formați din șuvițele de păr niște covrigei și înfășurați-le în folie de aluminiu. Încălziți fiecare șuviță cu placa, lăsați să se răcească și desfaceți covrigeii. Buclele sunt gata.

9. Imitarea ondulării chimice

pinterest.com

Împletiți părului în mai multe codițe, încălziți-le cu placa, lăsați să se răcească, și despletiți-le. Gata!

10. Bucle neascultătoare

ffemagazine.com

Pentru ca părul să fie mai ascultător, după spălare nu îl ștergeți cu prosopul, ci doar absorbiți ușor apa cu un prosop. Astfel părul va fi mult mai ascultător.

11. Diferite tipuri de bucle

blogspot.com

Pentru a obține bucle de o anumită lungime, grosime și direcție, trebuie doar să înfășurați șuvițele de păr pe ondulator în diferite moduri.

12. Agrafele care aranjează orice tip de păr

Aceste agrafe în formă de spirală trebuie practic învârtite în păr. Câteva agrafe de acest tip înlocuiesc 10 din cele obișnuite, nu cad și nu dau drumul la păr.

13. Fixativ de păr în condiții de casă


realgirlgram.com

Aplicați ceai negru pe păr și aranjați părul cum doriți. Buclele vor rezistat mai mult timp decât de obicei.

14. Periuță de dinți pentru păr

pinterest.com

Pentru a aranja firele de păr mici, pulverizați fixativ pe o periuță de dinți și pieptănați firele de păr neascultătoare.

15. Coroniță din cosițe


designsnext.com

Părul nu va cădea în față, dacă veți împleti o cosiță de la o tâmplă la alta. Porniți dintr-o parte și fixați-o pe cealaltă parte cu ajutorul agrafelor.

Vă dorim să fiți cele mai frumoase!

error: Content is protected !!