18 secrete pentru frumusețe și sfaturi utile despre machiaj pe care trebuie să le cunoască orice femeie!

Toate femeile tind să arate întotdeauna bine, dar lipsa de timp, a îndemânării în aplicarea machiajului și necunoașterea secretelor de frumusețe pot frustra orice tânără. În acest articol vă sugerăm câteva trucuri care vă vor ajuta să arătați uimitor în orice situație!

1. Pentru trage o linie clară fără a ajusta machiajul de mai multe ori, utilizați un card de credit vechi.

2. Dacă nu aveți timp să vă faceți un machiaj complet, pur și simplu conturați-vă sprâncenele și veți vedea o diferență uriașă.


3. Dacă unele greșeli nu au putut fi evitate în timpul machierii, utilizați un bețișor din bumbac și corectorul pentru a corecta erorile.


4. Adăugați puțin ulei esențial în luciul de buze și ei ele vor arăta mai voluminoase.


5. Pentru a vopsi rapid baza pleoapei superioare, trebuie doar să aplicați puțin creion dermatograf pe cleștișorul de întors genele


6. V-ați săturat de pungile de sub ochi? Păstrați crema de ochi în frigider, acest lucru vă va ajuta să scăpați de umflăturile de sub ochi.


7. Utilizați cardul de credit sau o bucată mică de hârtie pentru a aplica cât mai bine rimelul pe gene.


8. Atunci când alegeți o nuanță de fond de ten, aplicați-l pe gât, dar nu pe mână, ca să nu faceți o alegere incorectă a nuanței.


9. Aplicați pe mucoasa ochiului un creion dermatograf de culoarea pielii pentru a face privirea să arate mai relaxată.


10. Dacă mascara nu-și mai face bine treaba, înainte să o folosiți, puneți-o în sutien pentru câteva minute. Aceasta se va încălzi și va oferi o culoare mai bună.


11. Dacă vi s-a terminat eye-liner-ul în cel mai nepotrivit moment, puteți folosi rimelul în calitate de eye-liner.

12. Pentru a face buzele să arate mai voluminoase, înainte de a aplica rujul, vopsiți centrul buzelor cu un creion de culoarea pielii.


13. Dacă aveți foarte puțin timp la dispoziție, atunci machiați buzele sau ochii.


14. Ca umbra să arate mai luminos, aplicați pe partea internă a pleoapei inferioare o umbră albă sau un creion alb și apoi aplicați umbrele cu nuanțele de bază.


15. Dacă rimelul preferat a început să se usuce, pur și simplu diluați-l cu picături pentru ochi.


16. Aplicați fardul anticearcăn corect.


17. Nu aveți timp pentru îngrijirea picioarelor în timpul zilei? Aplicați pe noapte o cremă hidratantă pe picioarele obosite și îmbrăcați șosete de bumbac.


18. Creați un efect de păr lung – prindeți părul în două cozi, în loc de una.


Sperăm ca sfaturile noastre să vă fie de ajutor, mai ales că micile trucuri au efecte mari îndeosebi în domeniul frumuseții.

error: Content is protected !!