26 de idei simple, dar geniale pentru casă!

Nu este neapărat să cheltuiți foarte mulți bani ca apartamentul dvs să arate stilat și confortabil. Sunt suficiente doar niște materiale accesibile pentru fiecare, puțină fantezie și dorința de a face schimbări. Desigur puteți să vă inspirați din ideile pe care vi le propune Perfect-ask.net.

Ce puteți face pentru a decora interiorul cu gust și mai ieftin.

1. Panglici în loc de inele și clește

Home Furniture Design

Decorul ferestrelor poate fi înviorat cu ajutorul unor panglici colorate. Este original, vesel și vaporos.

2. Înnoirea perdelelor cu ajutorul unui tiv decorativ

beckham+belle / craneConcept

Înnoiți perdelele pe care le aveți cu o margine decorativă. Puteți lipi pe margine o panglică cu ciucurei sau să coaseți o panglică decorativă cu diferite ornamente. Puteți alege orice variantă doriți.

3. Ornamentarea de mână a ghivecelor

best friends for frosting / Delia Creates / Design*Sponge

Dacă v-ați descurcat cu ferestrele, atunci puteți ornamenta și ghivecele de plante. Inspirați-vă din ideile din imagini. Veți avea nevoie doar de câteva ghivece unicolore, puțină vopsea și fantezie bogată.

4. Decorarea lămpii cu carioca

instructables

Înarmați-vă cu puțină răbdare și cu o cariocă care desenează pe orice suprafață. Lampa este gata.

5. Decorarea lămpii cu materiale accesibile

IKEA hackers / © Kelly Anderson

Puteți acoperi piciorușul inestetic al lămpii cu ajutorul unor rămurele pe care puteți să le legați cu ață de sac. O idee foarte originală.

6. Confecționarea ceasurilor de sine stătător

instructables / L’Essenziale

Aceste ceasuri originale, care sunt destul de scumpe în comerț, puteți să le confecționați acasă în câteva ore. Nu este atât de complicat cum v-ar părea.

7. Amenajarea unui mini-bar dintr-un dulap mai vechi

HouseBeautiful

Perioada dulapurilor pline de pahare din cristal deja demult este uitată. Însă dulapurile mai pot fi de folos. Puteți transforma un dulap mai vechi într-un mini-bar.

8. Amplasarea rafturilor în colț

Centsational Girl / Bev Cooks

Bucătăria este acel loc din casă unde niciodată nu vă ajunge spațiu, indiferent de mărimea acesteia. În locurile unde nu puteți monta dulapuri mai mari, folosiți rafturi deschise. Inspirați-vă din aceste imagini.

9. Montarea unui raft suplimentar pentru condimente

The Family Handyman

Spațiul în bucătărie este insuficient atât în exterior, cât și în interior. Noi vă propunem să rezolvați problema prin montarea unui raft suplimentar pentru condimente. Puteți monta și singuri acest raft.

10. Folosirea spațiului de pe ușile dulapurilor

Tatertots & Jello / my so-called home

Partea interioară a ușii dulapului poate fi folosită pentru a pune diferite mărunțișuri. Iată câteva variante de amenajare a acestor spații.

11. Fixarea unui suport pentru reviste

White Tulip Designs

Cu un astfel de suport veți putea avea mereu la îndemână revistele și cărțile de rețete culinare. De obicei partea laterală a dulapului este liberă. De ce să nu o folosiți?

12. Lipirea „tapetelor” din țesătură pe ușă

How About Orange

Cu ajutorul unei țesături cu imprimeuri și a lipiciului din amidon puteți decora în mod original o ușă plictisitoare. Astfel de „tapete” pot fi ușor îndepărtate atunci când vă veți plictisi de acel desen.

13. Vopsirea preșului în diferite culori

vixenMade

Preșul, de asemenea, poate fi interesant. Este suficient să-l vopsiți în culori intense și neordinare.

14. Confecționarea unui covoraș de baie din materiale naturale

Pluta este un material natural care se usucă repede și ține cald. Este plăcut să călcați cu picioarele goale pe acest covoraș. Crearea acestuia din dopuri de la sticlele cu vin vă vor aduce aminte de diferite momente plăcute.

15. Crearea unui panou pe perete

Craftynest

O variantă excelentă pentru decorarea unui perete liber sunt diferite obiecte drăguțe din felicitări mai vechi. Se potrivesc de minune și dopurile de plută. Panoul din dopuri de plută poate fi folosit în calitate de suport pentru fotografii sau notițe.

16. Amenajarea unei expoziții de fotografii

HubPages / Morning Creativity

Cartea de fotografii este un lucru foarte bun, însă unele fotografii doriți să le priviți neîncetat. În acest caz fotografiile pot fi folosite ca decor dacă le aranjați în mod creativ.

17. Adăugarea unui element de culoare ușilor

Radical Possibility

Această idee se potrivește foarte bine atunci când doriți să înviorați puțin interiorul locuinței, dar nu aveți posibilitatea să schimbați lucrurile radical. Puteți încerca această idee chiar dacă stați la gazdă.

18. Vopsirea pardoselii mai vechi

View Along the Way .com

Din cauza pardoselei vechi orice schimbare cât de reușită ar fi, arată neîngrijit și ieftin. În ajutor vă vine vopseaua acrilică. Gama de culori poate fi foarte diferită.

19. Transformarea unui raft de masă în unul suspendat

Ich Designer

Deseori masa nu este suficientă pentru păstrarea tuturor mărunțișurilor. Astfel, raftul de masă poate fi foarte ușor transformat în unul de perete. Aceasta va fi și utilă și va înfrumuseța interiorul.

20. Umerașe decorative pentru haine

LiveLoveDIY

Este o idee minunată dacă aveți șifoniere deschise. Chiar dacă hainele sunt într-unul închis, aceste umerașe vă vor bucura de fiecare dată când le veți lua în mâini.

21. Puteți umple un colț liber cu un raft îngust pentru cărți

DarnCrafty

Astfel de colțuri înguste nu pot fi folosite practic la nimic și deseori se află în antreu. Acest spațiu, însă, poate fi ocupat de un raft pentru cărți. Rafturile se montează rapid și materialele sunt accesibile.

22. Panoul de lucru la bucătărie sub formă de hartă

diynetwork

Panoul de lucru poate fi făcut practic din orice. De exemplu, vă propunem să-l decorați sub formă de hartă geografică. Pot fi folosite diferite materiale: hârtie pentru decupaje, șervețele cu desene, reviste mai vechi. Pentru aceasta veți avea nevoie de un placaj, lipici și lac pentru fixare.

23. Fixarea corectă a tablourilor pe perete cu ajutorul hârtiei și a benzii adezive

© Better Homes and Gardens

Pentru a atârna corect tablourile pe pereți puteți face un proiect de compoziție prealabil confecționat din hârtie.

24. Utilizarea schemelor pentru fotografii

WhatMarvelousThings

Este important ca picturile să fie amplasate drept, dar și corect. Astfel, peretele va arăta ca o parte componentă a camerei, iar nu ceva separat.

25. Amplasarea corectă a covorului (vezi prima imagine din articol)

Amplasarea corectă a covorului face camera mult mai aranjată. Trebuie doară să mutați puțin mobila, dacă este amplasată mai departe. Camera va arăta mai mare, dacă veți avea un covor unicolor, cu culori domoale fără ornamente mari.

26. Amplasarea unui raft mobil după frigider

Classy Clutter

Spațiul dintre frigider sau aragaz poate fi util, dacă veți monta un raft mobil. Nu este cea mai simplă idee, dar rezultat este bine meritat.

error: Content is protected !!