29 secrete profesionale de frumusețe pe care fiecare femeie ar trebui să le știe. Perfecțiunea nu are limite!

Fiecare femeie are micile sale secrete de frumusețe care o salvează din diferite situații delicate. Cum să fac să nu se vadă cearcănele de sub ochi? Cum să-mi aranjez părul astfel încât și la sfârșitul petrecerii coafura să rămână intactă? Cum să-mi fac acasă o manichiură ideală?..

Astfel de întrebări sunt o mulțime. Aici aveți posibilitatea să aflați 29 de trucuri despre frumusețe, care vă vor scoate din orice situație. Cunoștințele suplimentare niciodată nu încurcă!

Secretele frumuseții

1. Doriți ca lacul de unghii să se usuce mai repede? Puneți unghiile vopsite într-un vas cu apă rece – procesul de uscare va fi mult mai scurt.

2. Înainte de a da unghiile cu lac, ungeți cuticula cu ulei de măsline. Astfel lacul care nimerește pe piele va fi cu mult mai ușor de șters.

3. Dacă doriți să aduceți manichiura în ordine și nu dispuneți de timp, atunci păstrați mereu în casă sclipici pentru unghii. Acoperiți cu lac transparent manichiura veche și presărați cu sclipici – unghiile își vor schimba instantaneu aspectul.

4. Lacul lucios poate fi transformat în unul mat foarte simplu: țineți unghiile câteva minute în aburi (spre exemplu, deasupra unei căni cu apă). O să obțineți o culoare mată excelentă.

5. Dacă utilizați bandă adezivă pentru a face manichiura franțuzească, atunci fiți atente ca banda să treacă de marginile unghiei.

6. Sclipiciul de pe unghii se înlătura foarte ușor astfel: puneți lichid de curățare a lacului de unghii pe un tampon de vată, puneți tamponul pe unghie și înfășurați cu folie de aluminiu. Peste câteva minute sclipiciul se va înlătura foarte ușor.

7. Aplicați balsam hrănitor sub ochi. Astfel scăpați de cearcănele de sub ochi.

8. Pentru a da machiajului o strălucire naturală, aplicați la sfârșit puțin ulei pe obraji.

9. Dacă nu reușiți să faceți o linie dreaptă cu creionul dermatograf, nu disperați. Mai întâi învățați să țineți creionul orizontal – acesta este secretul. Nu trageți din prima o linie, puțin probabil ca aceasta să se obțină dreaptă. Mai bine trageți 3-4 linii începând din mijlocul pleoapei.

10. Înainte de a ascuți creioanele dermatografe moi, țineți-le puțin timp în frigider. Astfel ele nu se vor rupe atât de ușor.

11. Combinați culorile deschise cu cele închise, spre exemplu: maro, verde-închis și galben cu nuanțele neutre de crem. Acestea vor fi excelente atât pentru un machiaj de zi cât și pentru unul de seară.

12. Aplicați fon de ten pe pomeți în sensul de creștere al părului.

13. O soluție perfectă pentru înlăturarea machiajului este uleiul de cocos.

14. Aplicați peste rujul existent umbre de nuanțe adecvate – astfel rujul va ține mai mult.

15. Înainte de a aplica tuș pe ochi, acoperiți pleoapa cu o carte de vizită – astfel nu o să murdăriți pleoapa cu tuș.

16. Când aplicați balsam de păr după spălare, încercați să acoperiți toată suprafața părului și lăsați să se usuce fără a-l pieptăna. Astfel părul nu se va încâlci.

17. Pentru a avea un păr voluminos, începeți uscarea acestuia cu aer cald dinspre rădăcină.

18. Utilizați spuma modelatoare (mousse) când împletiți cosiță – chiar și această coafură simplă va arăta extraordinar.

19. Nu uitați să pieptănați părul începând de la rădăcină, aplecând capul în jos. Aceasta întărește foarte bine părul.

20. Dacă nu aveți timp dimineața să vă faceți părul cârlionțat, atunci ocupați-vă de acesta cu o seară înainte: aplicați fixator pe șuvițe separate și răsuciți-le în folie de aluminiu. Dimineața coafura va fi gata!

21. Când ștergeți părul, nu-l frecați prea tare. Din această cauză părul devine fragil. Utilizați un prosop cu țesătură mai moale.

22. Șamponul uscat sau pudra pentru copii înlătură grăsimea de pe rădăcinile părului.

23. Țineți întotdeauna la locul de muncă spray hidratant pentru piele, îndeosebi în zilele calde de vară. O piele bine hidratată arată extraordinar.

24. Aplicați cremă hidratantă pe găurile din obraji – împrospătează fața.

25. Dimineața spălați ochii cu apă rece, sau ștergeți-i cu niște cuburi de gheață. Aceasta reduce umflăturile și pielea capătă un aspect îngrijit.

26. Umflăturile de pe piele se retrag foarte repede dacă aplicați gheață pe ele.

27. Nu vă grăbiți să aruncați crema de față pe care nu o folosiți demult. Ungeți seara călcâiele cu aceasta – dimineața tălpile vor fi foarte moi.

28. Cel mai bun lucru care îl puteți face pentru frumusețea dvs este să vă cumpărați un storcător de fructe – o comoară de vitamine pentru sănătate și frumusețe.

29. Aplicați pe piele scrub pentru epurare uscată și frecați intensiv cu o perie uscată înainte de a merge la duș. Pielea incredibil de netedă pur și simplu vă va încânta…

Pentru a fi frumoasă trebuie să aveți grijă de dvs permanent. Iar aceste idei vă vor ajuta să economisiți timp și forțe, în același timp fiind foarte eficiente.

Cu toate acestea zâmbetul de pe buze este acela care întotdeauna l-a făcut pe om frumos! Nu uitați acest lucru!

error: Content is protected !!