37 modele moderne de pantaloni pentru sezonul primăvară-vară!

În colecțiile vestimentare pentru primăvara-vara acestui an pantalonii ocupă un loc important. Aceștia îi permit unei femei să fie frumoasă și sigură. Pentru a răspunde la întrebarea ce pantaloni sunt moderni în anul 2017 trebuie să analizăm tendințele modei. Perfectask.net vă propune 37 de idei superbe pentru a fi cât mai feminină în pantaloni. Vă prezentăm idei pentru orice situație din viață!

Tendințe moderne în materie de pantaloni 2018

1. Pantalonii clasici sunt baza garderobei a unei femei moderne. Casele de modă Emporio Armani, Ermanno Scervino, Hermes, Lanvin, Michael Kors ne prezintă niște modele interesante pentru ținutele office care corespund tendințelor acestui sezon.

2.

3. Pantalonii clasici cu croială dreaptă prezintă un model de eleganță și sunt hitul acestui an.

Ei pot fi purtați cu cele mai diverse ținute – de la office până la casual. De asemenea, sunt un element de bază pentru crearea unor ținute unice și îndrăznețe.

5. Talia pantalonilor este un moment important. În acest sezon se va da preferință taliei înalte, dar pentru anumite modele se poate alege și talia joasă. Alegeți pantaloni în stil exigent, iar culorile să fie liniștite.

6.

7. Pantalonii largi sunt favoriții acestui an. Pantaloni ovesize, culotte, pantalonii vele și tip pijama.

8.

9. Casele de modă Chloé, Delpozo, Carolina Herrera au prezentat niște modele interesante de pantaloni pe care s-ar putea confunda cu fustele.

10.

11. Dacă vă plac pantalonii cu croială largă, la fel ca pijamaua, atrageți atenție la pânză. Optați pentru pânze groase. Combinații cu un top mulat pe talie și cu pantofi cu toc înalt.

12.

13. Pantalonii evazați revin triumfători în tendințele anului 2017. Acum acești pantaloni sunt mai gingași și mai puțin evidențiați decât în anii 60.

14.

15. Important! Sunt moderni pantalonii evazați de la genunchi, nu de la șold. Sunt mulați în partea de sus și cât mai largi în partea de jos.

16.

17. În 2018 este foarte actuală lungimea de 7/8. Nici un al model de pantaloni nu poate sublinia atât de elegant senzualitatea gleznei feminine.

18.

19. Astăzi trăsăturile feminine sunt transpuse în stilul elegant și se îmbină perfect cu pantalonii cu talia înaltă. Ei au efect de alungire a picioarelor, ascund burta și arată destul de senzual.

20.

21. Talia înaltă de obicei este prezentă în modelele clasice. Pantalonii cu talie înaltă au intrat în colecțiile caselor de modă Alberta Ferretti, Alexander Wang, Hermès, Isabel Marant.

22.

23. Pentru a reda mai mult dinamism, creatorii de modă au hotărât să umbrească liniile stricte cu un decor din elemente metalice, volane și buzunare aplicate. Cel mai des efect este cel de straturi multe care a devenit foarte popular în modelele de fuste.

24.

25. Alberta Ferrretti, Rochas și Daks au hotărât să combine într-o ținută mai multe haine. Ei propun să purtați rochia deasupra pantalonilor. Trebuie, însă, să fiți foarte atenți la alegerea culorilor și texturilor. Dar puteți încerca să combinați diferite modele și diferite pânze.

26.

27. Costumele cu pantaloni sunt alegerea perfectă pentru cei cărora le este mai dificil să aleagă o haină potrivită pentru partea de sus.

28. Setul din trei piese cu pantaloni, costumul din două piese cu cămașă de mătase și alte haine din garderoba bărbaților vor fi în top în sezonul primăvară-vară 2018.

29. Creatorii de modă încearcă să ne ușureze viața și ne propun un set din pantaloni și partea de sus în același stil și culoare. Dacă alegeți un model potrivit, veți arăta extraordinar.

30. Această ținută în culori vii poate fi îmbrăcată și la serviciu. Alegeți modele mai conservatoare, realizate din pânză densă.

31. Luciu de vinil și finețea pielii naturale i-a inspirat pe Trussardi, Topshop Unique, Tibi, Emanuel Ungaro, Kenzo pentru a crea ținute originale. Pantalonii din piele sunt mai mult decât pe locul întâi în 2018.

32. Fiți atenți! Nu sunt leggings, sunt anume pantaloni.

33. Pantalonii de culoare metalică pot fi din orice pânză: de la bumbac și mătase cu fir metalic până la pânză cu efect de hologramă și strasuri aurii sau argintii.

34. În acest sezon sunt la modă țesăturile transparente, plasă, dantelă etc. Dacă silueta vă permite și aveți încredere în sine, purtați neapărat astfel de pantaloni!

35. Inserțiile la pantaloni sunt din nou în vogă. Sunt o nouă tendință în sezonul primăvară-vară 2017, Alegeți pantaloni clasici cu astfel de elemente și combinați-i cu bluze, jachete și pantofi cu toc.

36. Albul este o culoare universală, iar pantalonii albi se potrivesc practic cu orice haină și arată foarte bine pe oricine.

37. Albul nu înseamnă lipsă de culoare, ci din contra are multe nuanțe: de la imaculat până la alb cu lapte, bej sau cu nuanțe gri.

error: Content is protected !!