43 de decorațiuni uimitoare pentru sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă sunt o adevărată bucurie atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu toții simțim atmosfera feerică a sărbătorilor chiar de la începutul lunii decembrie. Pregătirile sunt în toi și fiecare dintre noi așteaptă cu nerăbdare seara de Crăciun.

La masa de sărbătoare se adună membrii familiei și cei mai apropiați prieteni. Totul este minunat, dar o atmosferă deosebită și veselă o vor crea și decorațiunile de Crăciun.

Probabil luminițele și globurile sunt cele mai des întâlnite. Noi, însă vă propunem o altă varietate de decorațiuni care vor crea buna dispoziție. Oaspeții vor fi plăcut surprinși de ele, mai ales dacă veți spune că le-ați confecționat dvs.

Puteți meșteri aceste decorațiuni din cele mai simple materiale, nu este nevoie de cheltuieli suplimentare. Acum este un bun prilej să petreceți mai mult timp cu copii și să confecționați diferite lucrările superbe împreună.

Inspirați-vă din imaginile de mai jos și veți crea cele mai interesante decorațiuni. Este simplu, trebuie doar să urmați tutorialele.

 

La final vă propunem să urmăriți în VIDEO ⬇ de mai jos crearea unui pom de Crăciun cu propriile mâini 🎄 🎅

Cu aceste decorațiuni sărbătorile de iarnă vor fi mult mai vesele!

error: Content is protected !!