5 lucruri de care nu țineai cont atunci când cumpărai pantofi!

De multe ori, atunci când cumpărăm încălțăminte nouă, uităm de confort și de faptul că va trebui să purtăm această pereche cel puțin un sezon. Iată de ce încălțămintea trebuie să fie foarte confortabilă pentru picioare.

Redacția noastră v-a pregătit 5 sfaturi de aur care vă vor învăța cum să alegeți nu doar cea mai frumoasă pereche de încălțăminte, ci și cea mai confortabilă.

Young pretty lady trys to decide what shoes to wear, decisions

Sfaturi utile la cumpărarea încălțămintei

1. Mai bine cumpărați încălțămintea seara

Acest sfat sună un pic ciudat, în plus cine ar vrea să meargă obosit la cumpărături? Dar este corect să cumperi încălțămintea anume seara. Pentru că la sfârșitul zilei picioarele sunt un pic umflate, și, prin urmare, cresc în mărime, ceea ce înseamnă că perechea de pantofi pe care ați ales-o dimineața, seara va fi prea îngustă și vă va roade piciorul.

2. Standarde personalizate

Diferiți producători de încălțăminte pot avea standarde diferite la mărime. Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să cumpărați imediat perechea ce v-a căzut tronc la inimă, ci trebuie neapărat să o probați. Doar probarea poate dovedi faptul că încălțămintea se potrivește piciorului dvs.

3. Din două picioare alegeți-l pe cel mai mare

Pantofii trebuie aleși după mărimea piciorului mai mare. Sună amuzant, dar foarte muți oameni au un picior puțin mai mare decât celălalt. Prin urmare, ar trebui să probați mai multe mărimi de pantofi și să o cumpărați pe cea în care ambele picioare se vor simți confortabil.

4. Alegeți încălțămintea în funcție de ocazie

Atunci când alegeți pantofii, trebuie să vă fie clar cu ce scop îi procurați. De exemplu, s-ar putea să vă fie greu să mergeți toată ziua pe tocuri înalte și nu foarte stabile, așa că, dacă cumpărați o pereche de pantofi cu scopul de a umbla în ei toată ziua, alegeți una cu platformă. Într-o astfel de pereche de pantofi vă veți simți mult mai confortabil.

5. Picioarele cresc

Țineți minte că picioarele dvs. pot deveni puțin mai lungi și mai late, de aceea la fiecare 2 ani trebuie să le măsurați. Mai ales dacă vă cumpărați încălțămintea de pe Internet.

Utilizați aceste sfaturi practice cu privire la alegerea încălțămintei, ca să vă simțiți confortabil. De asemenea, nu uitați să împărtășiți aceste sfaturi cu prietenii și familia!

error: Content is protected !!