5 reguli de machiaj pentru ochii cu pleoapele căzute: privire luminoasă și “deschisă”!

Pozele vedetelor de la Hollywood ne demonstrează faptul că un machiaj corect poate schimba fața radical. Cât de relevante sunt pozele făcute înainte și după machiaj !

Cu ajutorul produselor cosmetice pot fi retușate micile defecte ale pielii, pot fi scoase în evidență buzele sau se poate corecta forma feței… Redacția Perfect-ask.net vă va învăța astăzi cum să realizați un machiaj de mărire a ochilor, în cazul în care natura v-a “înzestrat” cu pleoape căzute.

Cum să creați iluzia de mărire a ochilor cu ajutorul machiajului

1. Farduri de pleoape. Multe femei cred în mod eronat că fardurile întunecate fac ochii mai mari și mai expresivi. De fapt, acest lucru nu este adevărat. Puteți obține un efect mai bun prin amestecarea diferitelor nuanțe de farduri. Un rezultat excelent îl conferă aplicarea accentelor cu farduri perlate în colțul ochilor, pe mijlocul pleoapei și sub sprânceană.

2. Conturul ochilor. Este o mare greșeală să conturați ochii mici cu un creion dermatograf negru. Acest tip de machiaj nu doar adâncește și mai mult privirea, dar și o face să arate ca o panda.

3. Rimel. Genele lungi și dese cu siguranță atrag atenția! Puteți chiar să le arcuiți cu ajutorul cleștelui pentru întors gene… Dar să nu exagerați cu straturile de rimel. Două straturi de rimel negru sau maro vor suficiente.

4. Creion alb. Pentru a face privirea misterioasă și deschisă, make-up artiștii definesc linia internă a ochiului cu un creion alb perlat sau mat.

5. Forma sprâncenelor. Dacă aveți pleoapele căzute, evitați sprâncenele prea subțiri sau sprâncenele de formă dreaptă. Alegeți calea de mijloc: culoarea naturală (ușor mai închisă decât nuanța părului), forma ușor curbată și grosimea naturală.

Mărirea vizuală a ochilor și corectarea formei pleoapelor cu ajutorul machiajului nu este un lucru atât de dificil, așa cum ar părea la prima vedere. Exersați un pic în acest week-end, iar de luni mergeți la serviciu să culegeți complimente!

error: Content is protected !!