6 ”manevre” vestimentare care ne vor ajuta să părem cu cel puţin 5 ani mai tinere

Majoritatea femeilor ar prefera să arate mai tânăr, fie măcar şi cu 5 ani. Perfect-ask.com vă oferă câteva soluţii care chiar vă vor ajuta să faceţi o mică minune.

Nu ocoliţi ideile neordinare

Uitaţi de îmbrăcămintea prea serioasă şi sumbră. Vârsta nu este o diagnoză, de aceea trebuie să fiţi mai curajoasă când alegeţi hainele şi accesoriile. Ca să evitaţi excesul de zel, folosiţi un singur element extravagant: fie o eşarfă deosebită, fie o fustă la modă, fie o cămaşă cu imprimeu neobişnuit.

© manrepeller

© knockingonfashionsdoor.blogspot/ © uwomen/ © 40am

Adăugaţi puţin dinamism

O haină în dungi vă va crea o imagine activă şi expresivă. Puneţi accent pe dungile subţiri, căci cele groase vă vor face să arătaţi mai masivă. De asemenea puteţi adăuga o picătură de dinamism cu ajutorul hainelor în buline.

© ohmyblogmode

© platyamodnye/ © indulgy/ © fashionblog

Punem accente

Alegeţi nişte accesorii. Un efect deosebit îl va avea o bijuterie masivă, cum ar fi un colier, cercei sau o brăţară. La celelalte accesorii puteţi renunţa complet, sau cel puţin ele nu trebuie să iasă în evidenţă.

© life

© news.rin/ © modbrand/ © surfingbird

Luminaţi faţa

Cu cât mai deschisă pare faţa, cu atât mai tânără şi mai pozitivă veţi arăta. O metodă sigură de a face asta este să purtaţi guler alb, iar în loc de cămaşă aţi putea lege o bluză cu guler.

© chudomama

© coolandcakes.blogspot/ © cameronrichardson.wikia/ © hollywoodpresents

Folosiţi culori aprinse

În lupta cu vârsta sunt foarte potrivite culorile lămâie galbenă, mentă şi coral. Poate fi vorba de o rochie, fustă sau bluză, care însă trebuie să aibă un design simpli şi drăguţ.

© 40am

© popsugar/ © grazia/ © posh24

Îmbrăcaţi blugi

Blugii ideali sunt cei ce subliniază atuurile dvs. şi ascund micile neajunsuri. Blugii sunt un element obligatoriu în garderoba feminină. Ei adaugă o notă rezonabilă de adolescenţă, ascunzând câţiva ani buni.

© 40am

© 365modelitos.blogspot

Alte câteva sfaturi utile

1. Alegeţi haine din materiale naturale cu suprafaţă netedă, căci suprafeţele grunţuroase accentuează ridurile, mai ales când e vorba de bluze, geci, fulare şi alte obiecte vestimentare care se poartă în apropierea feţei.

2. Renunţaţi la hainele-pereche, în special la costumele de genul sacou+fustă sau sacou+pantaloni. Unicul loc în care puteţi purta aşa ceva este biroul de lucru. Pentru toate celelalte situaţii alegeţi haine ce se combină ca şi culori şi aspect, dar nu sunt la fel.

3. Hainele de culori clasice, cum ar fi negru, gri, bej sau alb, nu trebuie să fie dominante. Cel mult un element vestimentar poate fi de această culoare, spre exemplu doar fusta sau doar bluza.

error: Content is protected !!