6 metode eficiente pentru a nimici dăunătorii din casă fără chimicale!

Astăzi găsim în magazine o varietate mare de produse împotriva diferitelor insecte, dar din păcate toate acestea sunt chimice. Există, însă, alternative naturale care sunt inofensive pentru om, în special pentru copii. Fiți de acord că majoritatea produselor contra insectelor are o componență chimică puternică și mirosul nu este deloc plăcut.

Vă propunem câteva trucuri simple de a scăpa de insecte. Produsele naturale vă vor ajuta să scăpați de insecte și vor umple casa dvs de arome plăcute.

Cum să scăpați de dăunătorii din casă

1. Uleiul de mentă

Diluați o cantitate nu prea mare de ulei de mentă cu apă în raport de 1:1. Turnați soluția într-un pulverizator. Acest truc va înlătura păianjenii care se cuibăresc prin colțurile casei. Trebuie doar să stropiți cu această soluție locurile unde ei se ascund.

2. Oțetul alb

Oțetul va fi un bun înlocuitor al uleiului de mentă. Turnați într-o sticlă cu pulverizator puțin oțet și urmați aceeași procedură.

3. Bicarbonatul de sodiu

Turnați bicarbonat de sodiu în locurile unde se adună insecte. Bicarbonatul absoarbe umezeala pe care o elimină micii dăunători. De aceea este o metodă minunată de a speria insectele.

4. Lavanda, rozmarinul și eucaliptul

Uleiul de lavandă, uleiurile esențiale de rozmarin și eucalipt sunt remedii puternice împotriva ploșnițelor. Puneți câteva picături din toate cele trei uleiuri în 250 ml de apă, după care pulverizați soluția pe suprafața patului.

5. Frunzele de mentă

Mirosul de mentă nu este suportat de furnici, purici, muște, țânțari, de asemenea, sperie și șoarecii. Puneți mici grămăjoare de mentă uscată în dulapul cu produse și cu siguranță veți scăpa de dăunători.

6. Ardeiul iute cayenne

Un remediu verificat împotriva furnicilor este ardeiul iute cayenne. Presărați puțin ardei în locurile afectate de insecte și rezultatul nu se va lăsa așteptat!

Fie ca în casa dvs să domnească mereu curățenia și ordinea!

error: Content is protected !!