6 noduri de cravată pas cu pas. Noduri pe care trebuie să le cunoască fiecare bărbat. Fiți stilat!

Vă prezentăm o întreagă listă de moduri de a lega o cravată. Probabil nici nu știați că există atât de multe. Dacă le veți cunoaște pe toate veți fi elegant și modern în orice perioadă a anului. Nodul de la cravata va fi cheia succesului dvs! Fiecare nod trebuie să fie apreciat în baza a 4 criterii: estetică, simetrie, dificultate și dimensiune. Toate nodurile prezentate aici corespund tuturor criteriilor.

Cum se leagă cravata

1. Nodul Eldredge

Este cel mai original mod care seamănă cu o coadă de pește. Cu acest nod îi veți cuceri pe toți.

2. Nodul Trinity

Acest nod splendid are o simetrie tridimensională. La prima vedere pare dificil și încurcat, dar de fapt este destul de simplu.

3. Nodul Grantchester

Acest nod este mare, voluminos și puțin asimetric. Este o analogie a nodului clasic. În acest mod se leagă cravatele din mătase sau altă stofă ușoară, deoarece alte tipuri vor părea foarte voluminoase.

4. Nodul Cape

Nu veți fi trecut cu vederea dacă veți opta pentru un astfel de nod. Nu este simplu de legat, dar dacă veți avea dorință să vă faceți remarcat, atunci acest nod este pentru dvs.

5. Nodul fidelitate (True love)

Este un nod cu un grad de dificultate înalt, dar dacă este legat cu grijă și răbdare, atunci veți reuși. Nu se potrivește bărbaților mici de statură, dar este perfect pentru cei mai înalți.

6. Nodul coadă de pește

Acest nod este cel mai renumit și îl cunoaște fiecare bărbat din lume. Este elegant și deosebit, plus că este cel mai ușor de legat.

De acum încolo veți fi stilat și elegant. Vă veți evidenția din mulțime și veți fi calificat drept modern. Cu siguranță veți fi întrebat cum l-ați legat.

error: Content is protected !!