9 trucuri pentru a fi cea mai frumoasă

Să aveți grijă de dvs nu înseamnă să cheltuiți o mulțime de bani pe produse cosmetice scumpe și pe ședințe la saloanele de frumusețe. Majoritatea lor poate fi înlocuită cu succes cu produse naturale accesibile pentru fiecare. Puteți găsi produse simple, ieftine și, cel mai important, folositoare pentru orice loc problematic al corpului. Iată câteva din ele:

1. Remedii pentru scoaterea punctelor negre

Această mască este din albuș de ou, care are efect de îngustare a porilor și scoatere a punctelor negre, dar și previne apariția acestora. Aplicați un strat subțire de albuș de ou pe locurile afectate, iar deasupra puneți un șervețel foarte subțire. Când este uscată, scoateți repede șervețelul. Clătiți cu apă rece și aplicați cremă hidratantă.

bcache.jxs.cz

2. Tratarea naturală a pielii iritate

În aceste cazuri aveți nevoie de argilă indiană. La fel ca alte măști pe bază de argilă se prepară astfel: diluați argila cu apă până la consistența unei paste și aplicați-o pe față. Lăsați să acționeze 10 minute și clătiți cu apă călduță.

skinclays.com

3. Unghii fragede

Încălziți puțin ulei de cocos și masați unghiile. Uleiul de cocos îmbunătățește circulația sângelui și hrănește unghiile. Repetați această procedură de două-trei ori pe zi, pentru un efect mai rapid.

beauty.pianetadonna.it

4. Șampon uscat preparat acasă

Aveți nevoie de tifon și o perie mai lată pentru păr. Puneți câteva straturi de tifon pe dinții periei. Când vă veți pieptăna impuritățile și grăsimea de pe păr vor rămâne pe tifon.

lmt-lss.com

5. Cum să întărești și să alungești unghiile

Din nou uleiul ne vine în ajutor, de data aceasta vom avea nevoie de ulei de măsline. Amestecați 3 lingurițe de ulei de măsline cu 1 linguriță de suc de lămâie. Înainte de culcare aplicați această compoziție pe unghii și lăsați să se usuce, iar dimineața clătiți-le. Repetați această procedură în fiecare zi, până veți obține rezultatul așteptat.

blogspot.com

6. Remediu împotriva transpirației

Bicarbonatul de sodiu este un alcalin natural și neutralizează aciditatea și înlătură mirosurile neplăcute. Aplicați puțin bicarbonat umezit pe locul necesar și înlăturați surplusul. Veți avea o haină curată și proaspătă și nu veți fi îngrijorați de această situație neplăcută.

foodnetwork.com

7. Cel mai bun remediu pentru petele pigmentare

Sucul de lămâie este un înălbitor natural. Dacă aveți pete pigmentare din abundență sau aveți pistrui, aplicați suc de lămâie natural pe față și masați ușor. Lăsați să acționeze 10-15 minute, apoi clătiți cu apă călduță.

yelpcdn.com

8. Îngălbenirea unghiilor

Din păcate nu doar fumătorii au unghiile îngălbenite, dar acest fapt poate fi remediat. Aplicați pe unghii pastă de dinți cu efect de înălbire și lăsați să acționeze 10 minute. Apoi curățiți unghiile cu o periuță și clătiți-le. Sunt suficiente 2-3 proceduri pe săptămână pentru a vedea rezultatul!

clinicaodontoquality.com

9. Înălbirea dinților fără efecte negative

Diluați cu apă bicarbonat de sodiu până se obține consistența unui terci și curățați dinții. De asemenea, puteți să amestecați bicarbonatul cu pastă de dinți. Nu este recomandat să faceți acest lucru prea des, deoarece poate afecta smalțul dinților. Este suficient să repetați această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

antenna.jp

Cu siguranță aspectul dvs exterior va avea de câștigat dacă veți pune în practică aceste trucuri!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!