9 trucuri pentru un păr creț de invidiat!

Fetele cu părul creț sunt fete deosebite, cu păr deosebit și deseori buclele neastâmpărate au nevoie de îngrijire specială. Aceste fete nu pot să se spele pe păr și gata, deși și-ar dori mult acest lucru. Știm că este o grijă permanentă, dar totodată știm și cât de bine arată un păr creț aranjat.

Vă propunem câteva trucuri minunate pentru a avea un păr creț ușor de modelat și foarte frumos.

1. Cumpărați un pieptene de calitate cu dinții rari

Se zice că părul creț nu se piaptăna. Însă, acum, în comerț există piepteni de calitate specială pentru părul buclat. După ce vă spălați pe păr, aplicați balsamul de păr și pieptănați foarte bine părul. În acest fel balsamul se va distribui pe toată suprafața părului, fără să fie nevoie să aplicați ulei direct pe rădăcina părului.

2. Evitați forma triunghiulară

Cel mai urât coșmar pentru fetele cu părul creț este forma de triunghi. Aceasta apare atunci când partea de jos a părului este voluminoasă, iar partea de sus este plată. Pentru a evita acest lucru frezați părul în scări.

3. Alegeți forma buclelor dvs

Pentru a ști cum să îngrijiți părul creț, trebuie să cunoașteți ce tip de bucle aveți. Folosiți această schemă pentru a alege tipul dvs de bucle.

4. Mască pentru păr

Se recomandă ca o dată în săptămână sa faceți o mască hidratantă pentru părul dvs. Dacă nu știți exact de la ce să începeți, atunci aplicați o mască cu ulei de cocos! Este ușor de aplicat și efectul este foarte bun.

5. Folosiți clame mari de păr

Dacă vă spălați pe păr seara, atunci dimineața este mai greu să aranjați buclele. În acest caz nu dormiți pe buclele ude, dar fixați-le cu clame mari de păr. Răsuciți buclele înainte de a le prinde, iar dimineața veți avea un păr uscat și ușor de aranjat.

6. Prindeți părul în vârful capului

Încercați să prindeți părul în vârful capului pentru a nu se încâlci și a dormi mai ușor. Strângeți părul spre vârful capului și fixați-l cu un elastic.

7. Filtru pentru duș

Dacă credeți că apa filtrată este doar pentru a o bea, atunci greșiți enorm! Acest filtru pentru duș purifică apa și echilibrează nivelul pH-ului, menținând un păr sănătos și viguros.

8. Cum să coafați părul creț

Este o tehnică minunată pe care eu însămi o folosesc! După ce v-ați spălat pe cap, aplicați balsam pe 3/4 din păr și pieptănați-l cu un pieptene. Răsuciți părul, desfaceți buclele și mototoliți-le. Când încep să se formeze buclele puneți un difuzor pe uscător și uscați-l de jos în sus. Atunci când părul este uscat, răsuciți-l și uscați-l în direcția dorită. Drept rezultat veți avea un păr drăguț și bucle evidențiate.

9. Evitați încălzirea

Evitați încălzirea puternică a buclelor! Acceptați textura naturală a părului dvs. Este frumos, vă garantăm. Evitați folosirea prea deasă a plăcilor de păr sau a uscătoarelor puternice.

error: Content is protected !!