Acest truc simplu vă scapă de țânțarii din casă. Ieftin și econom!

Eu am locuit mulți ani Colorado și niciodată nu am fost mușcat de țânțari. În acele locuri clima este uscată și caldă și de aceea ei acolo pur și simplu nu sunt.

Doar că situația s-a schimbat radical atunci când ne-am mutat cu toată familia pe coasta Pacificului. Aceste insecte insuportabile ne făceau zile fripte! Din fericire, am dat peste cea mai bună soluție antițânțari din lume care mai este și ecologică:

Zațul de cafea

E adevărat! Conform spuselor Agenției de Protecție a Mediului din SUA, zațul de cafea uscat este foarte eficient împotriva țânțarilor. Țânțarii și alte insecte nu suportă mirosul de cafea. Cum funcționează?

Puneți zațul vechi de cafea într-o farfurie și acoperiți-l cu o folie de aluminiu. Lăsați farfuria într-un loc uscat și răcoros până se usucă complet.

Apoi așezați farfuria cu zaț pe o suprafață plană, de exemplu, pe o masă de picnic, undeva în aer liber. Asigurați-vă că copiii și animalele de companie nu vor ajunge la această farfurie.
Aprindeți zațul cu un chibrit până când începe să fumege.

Anume acest fum va îndepărta toți țînțarii.

Un mod foarte simplu și eficient, nu-i așa? Zațul de cafea poate fi de asemenea folosit ca un remediu împotriva gândacilor. Trebuie doar să-l presărați în jurul casei și gândacii nu se vor mai apropia.

error: Content is protected !!