Acest vechi remediu nemțesc ajută la curățarea vaselor sangvine, reducerea colesterolului și ridicarea imunității

Pentru a fi în formă și a te simți bine trebuie să folosești remedii naturiste. Vă propunem un vechi elixir german din lămâie, usturoi și ghimbir, care pur și simplu face minuni.

Este suficient să consumați, pe stomacul gol, un pahar din această limonadă pentru a vă curăța vasele sangvine. De asemenea, băutura minune reduce nivelul colesterolului din sânge, reglează variațiile tensiunii arteriale și stimulează buna funcționare a ficatului.

Apa cu lămâie este indicată pentru toți cei care au periodic dureri de cap, simt o oboseală puternică, chiar și dimineața, și sunt predispuși la stări depresive. În timpul avitaminozei de primăvară acest remediu pur și simplu îți redă viața.

Apă cu lămâie

Ingrediente

— 2 linguri de ghimbir ras

— 4 căței de usturoi

— 4 lămâi

— 2 l de apă

Mod de preparare și administrare

1. Spălați lămâile și tăiați-le cu tot cu coajă în mici cuburi.

2. Curățați usturoiul. Amestecați ghimbirul, usturoiul și lămâia cu ajutorul blender-ului. Turnați amestecul în cratiță.

3. Peste amestec turnați apă și lăsați-l până la fierbere.

4. Lăsați apa cu lămâie să se răcorească , strecurați-o și păstrați-o în sticle.

Consumați un pahar de apă cu lămâie, pe stomacul gol, cu o oră înainte de masă. Puteți adăuga miere pentru gust. Consumați acest amestec timp de 3 săptămâni, apoi faceți o pauză de o săptămână și repetați cura.

Drept rezultat veți avea o stare a sănătății îmbunătățită în toate aspectele. Vă veți simți ușor și veți slăbi. Merită încercat, pentru o viață mai sănătoasă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!