Adevăratul motiv pentru care copiii au un comportament cu 800 la sută mai urât atunci când mama lor se află în preajmă.

V-ați întrebat vreodată de ce copiii se comportă ca îngerii la școală sau atunci când sunt cu bona, dar apoi devin insuportabili în fața dvs.? Imediat veți afla motivul!

De fapt copiii se comportă mai urât atunci când sunt cu mamele lor, pentru că anume în prezența lor ei se simt în siguranță. Mama este persoana la care ei pot veni cu orice problemă. Dacă nu e mama cea care îi poate ajuta … atunci cine altcineva ar putea să o facă?

Dvs., dragi mămici sunteți salvarea de la senzații și emoții neplăcute. Atunci când copiii petrec toată ziua într-o ambianță mai puțin confortabilă, iar apoi își văd mama, ei realizează imediat că se pot relaxa.

Ei plâng, fac capricii și crize de isterie. Este ultimul lucru pe care mama ar vrea să-l vadă atunci când se întoarce acasă de la serviciu, dar aceasta este exact ceea ce fiecare mamă ar trebui să accepte la copilul ei.

Dacă copilul se comportă în acest fel, aceasta nu înseamnă că l-ați răsfățat peste măsură, ci mai degrabă că îl faceți să se simtă confortabil cu dvs. El are încredere în dvs.

Este foarte important ca copilul să se comportate în mod firesc alături de mama lui. El nu ar trebui să-și rețină emoțiile și sentimentele.

Așa că, notați acest lucru. Comportamentul capricios al copilului aflat în preajma dvs. indică faptul că el chiar vă iubește și are încredere în dvs.!

error: Content is protected !!