Articolul pe care ar trebui să-l recitim măcar o dată pe an!

Acest articol minunat ne învaţă cum trebuie preţuită viaţa la adevărata sa valoare.

Plecaţi în momentul potrivit

Chiar dacă nu vă aşteaptă nimeni acolo, plecaţi acasă atunci când o petrecere o ia razna, când înţelegeţi că urmează să faceţi anumite greşeli, când vedeţi că s-ar putea să regretaţi apoi dacă nu plecaţi acum… Părăsiţi depresia şi gândurile sumbre, amintirile grele, relaţiile care vă consumă şi oamenii care vă distrug.

Oferiţi-i o şansă omului drag

Ca să se poată regăsi şi ca să vă puteţi regăsi şi dvs. Căutaţi şansa de a găsi omul cu care să vă simţiţi bine şi să fiţi protejată. Dacă în relaţia actuală nu vă puteţi dărui unul altuia acest confort sentimental, atunci nu vă lipsiţi ambii de şansa de a găsi relaţia cea mai bună pentru fiecare.

Dacă aţi intrat în rezonanţă sufletească

…înseamnă că aţi găsit persoana cu care sunteţi într-un dans armonios şi vă potriviţi perfect. Dacă rezonanţa este de durată, atunci nu rataţi şansa de a o prelungi pentru întreaga viaţă.

Nu vă lăsaţi pe inimă cicatrici adânci

Nu vă infectaţi inima cu răutate, ură şi regrete inutile. Dacă aţi petrecut alături de cineva nişte clipe frumoase, dar trebuie să vă despărţiţi, mulţumiţi-i şi mergeţi înainte cu fruntea sus. Păstraţi în amintiri doar lucrurile care v-au făcut fericită.

Retrageţi-vă dacă vedeţi că sunteţi dispreţuită

Dacă persoana de alături nu vă mai preţuieşte şi îşi pune mereu propriul interes mai presus decât interesul dvs., atunci ar fi momentul să plecaţi şi să închideţi uşa. Mai târziu sau mai devreme veţi suferi în această relaţie, în loc să fiţi fericită, iubind şi fiind iubită.

Într-o relaţie fructuoasă există metabolism

Adică schimb reciproc de dragoste şi dăruire, căci o relaţie este un dans în doi, pe care ambii trebuie să-l înţeleagă şi să îl danseze de bună voie.

Oameni răi nu există

Orice om are ceva bun în el, la fel cum are şi ceva rău. Nici un om nu este perfect. Şi dacă relaţia dvs. a eşuat, nu înseamnă că cineva este persoana negativă. Pur şi simplu nu toţi oamenii se potrivesc, iar acest lucru uneori iese la iveală imediat, alteori este nevoie de un anumit timp petrecut alături. Păstraţi o atitudine binevoitoare faţă de toţi oamenii care au trecut prin viaţa dvs.

Uneori retragerea este necesară

Sigur e foarte greu să te retragi dintr-o relaţie, mai ales dacă aceasta este de durată. Dacă încă nu sunteţi o familie, dar vedeţi că lucrurile s-au blocat şi relaţia nu mai merge, că mecanismul s-a consumat, probabil este necesar să optaţi pentru un nou început.

Evitaţi judecăţile şi părerile altora

Apreciaţi lucrurile prin prisma experienţei proprii. Multe relaţii fructuoase sunt distruse din exterior. Nu lăsaţi influenţele negative din partea altor oameni să vă consume relaţia cu persoana iubită.

Evitaţi iluziile

Nu vă faceţi iluzii despre oamenii din jur, căci iluzia e urmată mereu de deziluzie. Primiţi-i aşa cum sunt, acceptându-le viciile şi virtuţile. Sentimentul că îl cunoşti pe omul de lângă tine, înţelegându-i neputinţele, este un fundament mult mai puternic pentru o relaţie roditoare decât iluzia că sunteţi lângă un om ideal.

Adevărul e simplu: toate vin la timpul lor

Chiar şi minunile! De aceea nu grăbiţi evenimentele peste măsură, încercaţi să simţiţi clipa şi să intuiţi când este momentul potrivit. În acest fel veţi fi mereu în echilibru şi armonie.

error: Content is protected !!