Aveți părul rar? Medicul mi-a recomandat un remediu tradițional prin care se obține un păr dens în doar 7 zile!

Toate vizitele mele la saloanele de frumusețe se termină cu faptul că eu ies din salon cu portofelul gol și o mulțime de produse pe care mi le-au recomandat coaforii. Dar într-o bună, zi, stând la masă cu un medic, eu am aflat despre un remediu accesibil și eficient pentru a obține un păr dens și sănătos.

Dintre toate produsele pentru îngrijirea părului acest tonic iese clar în evidență! El acționează mai bine decât tot soiul de măști și șampoane, iar toate ingredientele sale sunt perfect naturale. Femeile cu păr rar și fragil sunt de-a dreptul impresionate după ce încearcă acest remediu!

Cea mai bună soluție pentru creșterea părului

Ingrediente

— 3 linguri de suc de ceapă

— 1 lingură de suc de lămâie

— 3 linguri de ulei de măsline

— 1 linguriță de miere de albine

Mod de preparare

1. Zdrobiți ceapă și strecurați sucul până obține cantitatea necesară.

2. Stoarceți o jumătate de lămâie și amestecați cu sucul de ceapă. În acest fel va fi neutralizat mirosul neplăcut.

3. Adăugați ulei de măsline și amestecați bine.

4. Adăugați o lingură de miere de albine și amestecați.

5. Turnați amestecul într-o sticluță și agitați-l bine.

6. Tonicul pentru stimularea creșterii părului este gata.

7. Aplicați amestecul pe toată lungimea părului și așteptați o oră. Apoi spălați capul cu apă și șampon. Puteți adăuga în apă suc de lămâie, pentru a vă asigura că scăpați de mirosul de ceapă.

8. Folosiți acest tonic de 3 ori pe săptămână. După 10 zile veți remarca schimbări evidente: părul va deveni mai puternic și va înceta să cadă.

De acum cunoașteți arma secretă a doamnelor cu păr lung și frumos! Urmați aceste sfaturi și împărtășiți-le și prietenilor dvs.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

loading...
error: Content is protected !!