Casă durabilă construită din containere pentru transportarea mărfurilor

Acest proiect de casă a fost creat în China de către Institutul de Tehnologii pentru un client cu renume. După cum cunoaștem, în zilele noastre, reciclarea este un subiect important. În special când este vorba de construcția caselor durabile. Sunt diferite modalități de a construi o casă începând de la folosirea materialelor ecologice până la cele reciclate, dar nu am văzut vreodată o casă construită în întregime din containere pentru transportul mărfurilor.

Locuința, care este înconjurată din plin de verdeață, a fost proiectată pentru a produce mai multă energie decât consumă, prin utilizarea containerelor pentru transportare cu înveliș de oțel, a fațadei durabile de bambus, prin instalarea unui sistem de colectare a apei de ploaie, a unui acoperiș cu panouri solare verzi și pavaj permeabil.

Conceptul acestei case este bazat pe anumite principii de design, folosind niște module standard ca parte componentă a sistemului structural și poate fi adaptată condițiilor locale cum ar fi clima sau cutremurele. Poate fi construită în diferite moduri: cu mai multe etaje, blocuri, grupuri de case sau vile individuale.

Interiorul este plăcut, îmbrăcat într-un alb impecabil, cu niște culori pe alocuri. Covorașele colorate dau senzația de confort și amintesc de stilul minimalist scandinav.

O locuință practică, compactă și independentă energetic.

error: Content is protected !!