Câteva proiecte de foișoare de grădină și construirea lor pas cu pas

Foișorul de grădină la mine se asociază cu o oază de liniște și odihnă. Și e firesc să fie așa, deoarece acest locușor frumos amenajat este destinat relaxării și petrecerii plăcute a timpului liber în sânul familiei ori cu prietenii. Foișorul, pentru cei care dispun de curte, este o soluție practică și estetică. Dacă nu aveți timp sau chef să vă construiți propriul foișor de grădină, îl puteți achiziționa. Dar credeți-mă, rezultatul final al implicării active în construcția foișorului, merită tot efortul și alocarea timpului prețios.

Și dacă v-ați decis să-l faceți singur, atunci trebuie să începeți după cum urmează. Mai întâi de toate trebuie să alegeți locul potrivit pentru amplasarea lui. În dependență de spațiul disponibil din curtea dvs. și numărul de persoane care vor avea acces, veți hotărâ ce dimensiuni și forme va avea foișorul dvs. Următorul pas este alegerea modelului și a materialului din care veți construi foișorul care ar trebui să se lege armonios cu casa și grădina. Pentru a vă sugera careva idei și a vă inspira în alegerea modelului, vă propun în continuare câteva proiecte de foișoare de grădină cu detalii pentru construcție.

Proiect foișor de grădină din lemn în stil rustic cu grătar

Proiect foișor de grădină zidit și tencuit

Foișor din lemn de tip pavilion

Foișor de grădină dreptunghiular din lemn cu șemineu de exterior

Sperăm ca aceste câteva proiecte de foișoare de grădină cu detalii pentru construcție să vă inspire și să vă ajute în alegerea modelului potrivit pentru dvs. și grădina dvs.

error: Content is protected !!