Cele mai puţin cunoscute idei de a uşura munca în grădină!

Pentru mulţi dintre noi lucrul în grădină este o sperietoare, căci se asociază cu o muncă grea şi cu rezultate slabe. Dar aceste prejudecăţi ţin mai mult de domeniul trecutului, căci astăzi experienţa şi inteligenţa oamenilor au generat o mulţime de idei care uşurează considerabil munca în grădină şi fac din ea o ocupaţie plăcută şi fructuoasă.

Redacţia PerfectAsk.net a găsit pentru dvs. o selecţie de idei care fac grădinăritul mult mai simplu! Spre exemplu umezeala solului poate fi menţinută cu ajutorul unor sticle din plastic în care sunt făcute nişte găuri simple.

Cât timp v-ar lua să faceţi 100 de găuri în pământ pentru a semăna sau răsădi ceva? Dispozitivul de mai jos e atât de simplu, dar economiseşte o mulţime de timp! Pentru a-l face aveţi nevoie de placaj şi nişte dopuri de plută.

Dispozitivul de perfuzat prinde bine nu doar în medicină. Ce părere aveţi despre utilizarea lui în grădină?

O idee similară cu utilizarea sticlelor din plastic găurite, dar cu folosirea unor recipiente mai mari.

Iată o variantă dezvoltată a dispozitivului de găurit. În acest fel veţi putea planta ceapa şi usturoiul în doi timpi şi trei mişcări!

Ridichea poate creşte în cofraje de ouă! Sună incredibil, dar dacă decupaţi capacele cofrajelor şi le aşezaţi pe sol, atunci în găurile formate puteţi răsădi ridichea.

error: Content is protected !!