Compresa din miere de albine tratează tusea puternică şi curăţă căile respiratorii în doar o singură noapte! Deosebit de eficientă în cazul copiilor!

Acest remediu extraordinar este natural şi se utilizează în tratamentul răcelilor, precum şi a bolilor căilor respiratorii.

Datorită puternicei activităţi biologice, precum şi învelişului său, mierea de albine distruge mucusul care de obicei cauzează crize acute de tuse.

Aceste comprese din miere de albine sunt perfecte pentru dumneavoastră, fiindcă vă pot scăpa de tusea puternică în doar o singură noapte. Avantajul cel mai mare al acestora este că ele sunt recomandate atât maturilor, cât şi copiilor.

Rețeta pentru compresa din miere de albine

Ingrediente:

— Miere de albine

—  Făină

—  Ulei de floarea soarelui

—  Tifon

—  Şerveţel

—  Plasture

Mod de preparare:

1. Mai întâi de toate trebuie să amestecaţi făina cu o cantitate mică de miere de albine, astfel încât să obţineţi un amestec ce nu se lipeşte de mâini. Acest amestec îl veţi folosi pentru compresă.

2. Adăugaţi un pic de ulei şi iarăși rostogoliţi prin făină amestecul obţinut, după care aşezaţi totul într-un şerveţel, iar şerveţelul înveliţi-l într-un tifon.

3. Lipiţi de piept şi de spate această compresă cu ajutorul unui plasture şi îmbrăcaţi pijamaua.

Reţineţi: evitaţi să lipiţi compresa în zona inimii! Ea trebuie aşezată un pic mai sus de inimă.

Dacă aplicaţi compresa copilului dvs, atunci momentul potrivit este chiar înainte ca el să meargă la somn. Pentru a avea efectul dorit, compresa trebuie ţinută cel puţin 2-3 ore.

Maturii însă pot menţine compresa lipită de corp pentru toată noaptea, iar pentru un efect şi mai pronunţat, puteţi adăuga un pic de praf de muştar.

Puteți acoperi cu un prosop lenjeria de pat pe care dormiţi, aşa încât să nu se umezească din cauza transpirației.

Aceste comprese pot face adevărate minuni pentru sănătatea dvs, pentru că au o activitate antiinflamatoare foarte puternică şi o capacitate sporită de încălzire a organismului. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate! Beneficiile acestui tratament vor fi sesizabile chiar și în fazele incipiente ale bolii.

Veţi simţi o uşurare semnificativă chiar după prima utilizare a compresei, dar pentru o vindecare completă va trebui să repetaţi procedura câteva zile consecutiv.

Când puteţi folosi compresa din miere de albine:

Aceasta se foloseşte în general pentru tratarea tuselor. Cât despre limita de vârstă, ea poate fi folosită în cazul copiilor mai mari de 6 luni, cu o singură excepție: pruncii nu trebuie să aibă leziuni, boli ale pielii sau reacţii alergice.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist”.

error: Content is protected !!