Conform brevetului pentru hârtie igienică există un mod corect de a o pune în suport

Este o dezbatere care a durat zeci de ani, împărțind gospodării, ruinând relațiile dintre colegii de cameră și transformând băile în câmpuri de luptă. Așa e, nu e vorba de pisici contra câini, tort contra plăcintă, munți contra plajă; vorbim despre dezbaterea casnică pentru a pune capăt tuturor dezbaterilor casnice: rola cu hârtie igienică trebuie să se desfășoare pe exterior sau interior?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că ați răspuns imediat ce ați citit această întrebare, pentru că suntem fermi convinși de preferințele noastre. Cei care pun sulul cu hârtia care se desfășoară în partea din față susțin că este mai ușor de găsit capătul și este mai igienic.

Cei care aleg ca hârtia să se desfășoare pe interior, răspund că această manieră este mai aranjată și mai dificil pentru animalele de companie să o desfacă. În timp ce unii dintre noi sunt de părerea că dezbaterea constă doar într-o chestiune de preferință, noi suntem aici ca să vă spunem că există de fapt un răspuns definitiv, absolut corect.

Pregătiți-vă, pentru că aproximativ 50 la suta dintre voi vor fi dezamăgiți.

Deci care e răspunsul și cum să-l aflăm? Aruncați o privire peste patentul original al celui care a inventat hârtia igienică:

Seth Wheeler via Google Patent Database

Iată acele imagini – direct de la Seth Wheeler, inventatorul rolei de hârtie igienică perforată – care arată rola de hârtie igienică agățată, în mod corect și corespunzător, desfășurându-se pe exterior. Nu pe interior. Aveți nevoie de mai multe dovezi? Iată o altă imagine din brevet:

Seth Wheeler via Huffington Post

Nu poate fi un răspuns mai definitiv decât atât. Desigur, noi toți avem libertatea să punem rola de hârtie igienică după bunul nostru plac – nu există nici o poliție a hârtiei igienice, iar dacă veți avea vreodată dezbateri cu soțul/soția sau colegul de cameră în privința tehnicilor de agățare, să știți că inventatorul hârtiei igienice perforate va fi de partea echipei “Pe exterior“.

error: Content is protected !!