Copacul dorințelor: puneți-vă o dorință, alegeți un fruct și aflați ce vă așteaptă

Puneți-vă o dorință și alegeți unul din fructele de pe arbore. Sub copac veți găsit răspunsul și veți afla dacă va deveni realitate…

1. Vă este caracteristică aprecierea de sine, încrederea în sine și în posibilitățile dvs. Dorința dvs se va îndeplini neapărat, deoarece veți depune toate eforturile pentru a vă realiza visurile în viață.

2. Sunteți o persoană energică și cu scop bine determinat. Sunteți siguri că nu „totul este scris”, de aceea nu doar credeți în „steaua dvs”, dar sunteți capabili să dobândiți fericirea. Acest lucru este valabil și pentru visul aparent cel mai de neîndeplinit.

3. Sunteți tipul de persoană care s-a obișnuit să trăiască și să acționeze în funcție de circumstanțe. Din păcate, de multe ori preferați să „plutiți pe valurile vieții”, nu prea încercați să schimbați destinul dvs, cu toate că sunteți capabil să faceți acest lucru, dacă doriți. Încercați să fiți mult mai determinați, să credeți mai mult în puterile proprii și capacitățile dvs – și atunci toate visurile vor deveni realitate!

4. Sunteți un om exigent. Acest lucru este valabil atât pentru oamenii din jurul dvs, cât și pentru dvs. Dacă ați decis ceva, nu vă faceți favoruri și încercați din toate puterile să dobândiți ceea ce doriți. Nu renunțați, sunteți pe calea cea bună.

5. Impulsivitatea dvs înnăscută nu vă permite să dobândiți ce doriți. Nu-i grăbiți pe cei din jur și pe dvs, inspirați adânc și expirați, dorința dvs va deveni realitate dacă veți lăsa frâul mai liber.

6. În viață, sunteți un om foarte norocos. Totuși, uneori leneș. Pentru a realiza dorința dvs, începeți să acționați în direcția îndeplinirii ei.

7. Dorința dvs va deveni realitate, dar este nevoie de timp. Fiți răbdător.

8. După toate probabilitățile, vă gândiți doar la dorința dvs. „Uitați” de ea, nu vă mai gândiți mereu la ea și veți vedea că rezultatul nu se va lăsa mult așteptat.

9. Dorința dvs va deveni realitate în curând. Doar că este mare probabilitatea că vă veți întreba: „Am avut nevoie de aceasta?!”

10. Fiți mai modest în dorințele dvs. Poate că cereți prea mult? Încercați să „mâncați elefantul bucată cu bucată” și cereți universului o dorință mai modestă.

11. Dorința dvs nu a devenit încă realitate dintr-un singur motiv: Nu ați depus nici un efort pentru aceasta.

12. Dorința dvs este aproape îndeplinită.

error: Content is protected !!