Copiii vă vor fi recunoscători dacă veți face la fel ca acest tată: un leagăn superb dintr-o anvelopă veche!

Toate mămicile și toți tăticii vor fi încântați de această idee. Nu există vreun copil care nu i-ar da mamei sau lui tata o îmbrățișare caldă dacă ar fi făcut acest lucru. Tatăl robust Rob Palmer a efectuat acest proiect cu surse financiare minime, folosind doar o anvelopă, o bucată de lemn și puțin lipici. În loc să aruncați o anvelopă uzată, veți dori să faceți din ea un astfel de balansoar.

Dacă doriți să reamenajați grădina, încercați să faceți aceste schimbări. Atunci când acest tată devotat le-a prezentat noua jucărie copiilor săi, ei erau extrem de bucuroși.

În primul rând, Rob a folosit un ferăstrău pentru a tăia anvelopa în jumătate. Va avea nevoie doar de o jumătate de anvelopă pentru realizarea proiectului.

Apoi o vopsește în roșu cu ajutorul unui spray. Îndemânaticul tată folosește ferăstrăul pentru a tăia placa de lemn lateral, astfel încât distanța să nu fie prea mare pentru picioarele copilașilor.

El a fixat două mânere, folosind lipici pentru lemn și șuruburi, apoi a fixat jumătate de anvelopă (cu partea rotundă în jos) de placa de lemn.

Ulterior, Rob a vopsit bucata de lemn cu aceeași culoare roșie.

În final, copii sunt gata să încerce invenția lui tati. Se pare că a primit un 10 cu plus din partea fiului și a fiicei.

Priviți acest video extraordinar!

Faceți și dvs o astfel de surpriză copiilor voștri!

error: Content is protected !!