Cu aceste 16 trucuri șmechere casa dvs va străluci de curățenie!

Cu toții avem un regim de viață solicitant. Noi nu avem timp suficient pentru a rezolva toate treburile, în special pentru curățenia casei. Acesta este motivul pentru care multe persoane urăsc să facă curățenie.
Dacă vă numărați printre ele, atunci vă putem oferi câteva idei originale și motivaționale pentru a vă ajuta să faceți față sarcinilor de zi cu zi. Chiar și menajul casnic poate deveni o distracție.
Vă prezentăm cele mai utile 16 sfaturi și trucuri datorită cărora casa dvs va străluci de curățenie. Aceste sfaturi și trucuri sunt foarte simple, aveți nevoie doar de câteva lucruri ce se găsesc în fiecare casă. Acum, menajul va deveni sarcina dvs preferată. De acum încolo nu veți fi nevoiți să dedicați mult timp menajului, iar casa dvs va fi întotdeauna curată.

1. Suprafața ondulatorului de păr se curăță ușor cu lână de oțel.

2. Petele de transpirație pot fi îndepărtate cu o soluție din 1 linguriță de detergent de vase, 3-4 linguri de apă oxigenată și 2 linguri de bicarbonat de sodiu.

3. Curățați grilele de aerisire cu un cuțit, o pânză și o soluție de curățat.

4. Curățați capul dușului de depuneri. Turnați într-o pungă oțet și scufundați în el capul dușului. Legați punga și lăsați peste noapte. Dimineața clătiți oțetul cu apă, ștergeți cu un burete – și capul va sclipi de curățenie.


5. Curățați cada cu jumătăți de grepfrut și sare.

6. Pentru curățarea aparatului de cafea, folosiți oțet.

7. Petele acrilice de pe haine pot fi ușor îndepărtate cu ajutorul alcoolului.

8. Tot cu ajutorul alcoolului poate fi curățată o canapea din microfibre.

9. Soluția preparată dintr-un amestec de bicarbonat de sodiu, sare și lapte este foarte eficientă în îndepărtarea petelor proaspete de vin roșu.


10. Pantofii se usucă mai repede dacă îi umpleți cu ziare.


11. Iată cum puteți îndepărta cu ușurință etichetele de pe vase: turnați într-o chiuvetă apă caldă, adăugați detergent de vase și puneți în ea articolele de veselă.

12. Pudra de talc vă ajută să eliminați ușor petele de grăsime.

13. Curățarea periei cu ajutorul unui solvent.

14. Pasta de dinți și periuța de dinți vă ajută să curățați ușor adidașii.


15. Ștergeți praful cu ajutorul șervețelelor impregnate cu agent antistatic.

16. Petele de ruj de pe haine pot fi scoase cu ajutorul miezului de pâine albă.

error: Content is protected !!