Culori care se poartă în sezonul toamnă-iarnă! Nu știu ce culoare să aleg, toate sunt frumoase…

Fiecare culoare este deosebită în felul său. Totuși fiecare sezon are preferințele sale, în special atunci când sunt alese de designeri vestiți. Se apropie vremea rece, iar acest fapt nu înseamnă că trebuie să renunțăm la culorile vesele, stilate și care creează o atmosferă de sărbătoare.

1. Verde-albastru închis

O culoare luxoasă! Turcoaz, smarald toate nuanțele sunt binevenite. Profunzimea culorii trebuie subliniată prin țesături grele care cad.

Culoarea metalică rece mereu pare a fi scumpă! Mi-aș dori o bluză de această culoare.

2. Toate nuanțele de portocaliu.

În această toamnă se poartă portocaliul. Ne-am obișnuit ca această culoare să reprezinte vara, soarele, dar culoarea de portocală vă ajută să faceți față depresiilor de toamnă.

3. Albastrul regal!

Te cam iau fiorii când îl vezi. Este puțin înțepător, dar o astfel de culoare intensă se va purta în toamna și iarna aceasta.

4. Violet și purpuriu.

În acest sezon este culoare de fundal. Aceasta poate fi accentuată prin accesorii de culoare violet, cum ar fi: geanta, fularul, eșarfa, curelușa. Acestea vor arăta foarte stilat.

5. Albastru aristocrat.

Această culoare a anului 2016 ne aduce aminte de pana corbului care zboară deasupra pădurii aurii. Piesele din blană și din catifea arată splendid!

6. Bordo.

Culoarea vișinei este iarăși la modă! Nu încetez să o admir. De asemenea, poartă diferite denumiri: bordo, marsala, burgundy. Indiferent de denumire este extraordinară!

7. Roz pal.

Această culoare este o surpriză neașteptată pentru mine. Un palton de culoare roz pal este superb, feminin, gingaș!

Vă dezvăluim un mic secret: toate culorile prezentate mai sus se potrivesc de minune între ele. Nu trebuie să vă mai gândiți ce și cum să combinați, aveți exemple suficiente pentru a-i bucura în fiecare zi pe ceilalți.

error: Content is protected !!