Cum să albești hainele. Cea mai eficientă metodă de a face hainele albe să devină din nou albe imaculate.

Din păcate, țesăturile albe cu timpul devin gri sau galbene, o schimbare care poate fi supărătoare și chiar incomodă pentru cei care poartă haine albe. În caz că vă întrebați dacă există o anumită metodă de a restabili culoarea albă a hainelor albe, precum și prospețimea lor, noi vă putem oferi răspunsul. Să nu credeți că este vorba de un înălbitor sintetic. Aceste produse înrăutățesc lucrurile și subțiază hainele.Dar, există unele metode care vă vor ajuta să rezolvați această problemă.

Vă vom recomanda un înălbitor natural, efectele căruia vor depăși așteptările dvs.Când vine vorba de albirea rufelor, permanganatul de potasiu nu trebuie să lipsească!

Iată ce trebuie să faceți:

Adăugați câteva cristale la 10 litri de apă pentru a obține o soluție de culoare roz, și amestecați cu 200 de grame de detergent pe care îl folosiți de obicei. Nu trebuie să adăugați mai mult permanganat de potasiu deoarece acest lucru nu va îmbunătăți efectul. Apoi, înmuiați rufele albe în soluția obținută și acoperiți-le cu un sac de nylon. Lăsați hainele astfel timp de cel puțin 4-5 ore, sau pentru a obține un efect mai bun, lăsați-le peste noapte. După aceea, mutați rufele în mașina de spălat și spălați-le ca de obicei.Însă puteți face și invers: mai întâi spălați hainele, iar apoi le lăsați la înmuiat în soluție.În continuare, clătiți-le și puneți-le la uscat.

Dacă este nevoie, puteți repeta încă o dată întreaga procedură, până când veți fi complet mulțumită de rezultatul obținut.Rețineți că puteți utiliza și bicarbonat de sodiu pentru albirea hainelor. Este ieftin și extrem de eficient.Trebuie să amestecați 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu cu detergentul pe care îl folosiți de obicei. Aceasta va reduce duritatea apei, și va crește puterea detergentului. Înainte să spălați rufele, puteți adăuga puțin bicarbonat de sodiu în compartimentul pentru detergent.

Acest lucru va avea efecte magnifice și veți fi mulțumită de rezultate! Hainele dvs. vor fi albe și proaspete din nou!

error: Content is protected !!