Cum să îmbătrâniți frumos: 10 lecții prețioase de la doamnele care au trecut de pragul de 50…

Cum arată femeia la 20 de ani este un dar, iar la 40 este rodul străduințelor sale. De obicei, se crede că în tinerețe trebuie să aveți mai multă grijă de dvs. Să vă îmbrăcați frumos, să faceți sport, să aveți un hobby, să învățați ceva nou…


După aproximativ 30 de ani, femeia se aduce jertfă muncii cotidiene și cade în umbră. Mulți ar putea spune că pentru menținerea frumuseții și tinereții este nevoie de mulți bani, dar soțul, copii, grijile sunt mai importante. De exemplu, franțuzoaicele au un sentiment că după 40 de ani viața abia începe. Ele sunt îngrijite și sunt pline de energie.

Noi am decis să aflăm ce trebuie să faceți pentru a îmbătrâni frumos. Acum puteți face cele mai importante lucruri, pentru a accepta bătrânețea cu mândrie.


Secretele unei îmbătrâniri frumoase

Mâncarea este ca religia

Noi suntem ceea ce mâncăm. După părerea mai multor medici, alimentația influențează sănătatea pielii și schimbările de vârstă, deoarece omul primește toate substanțele nutritive din mâncare, iar nu din suplimente artificiale. Optați pentru produsele naturale. Faceți un cult din mâncare și răsfățați-vă cu diferite bucate alese.

Este vorba de calitate, nu de cantitate

Chiar și femeile cu un venit mediu pot să-și cumpere haine scumpe și confortabile, încălțăminte de calitate și cel puțin o geantă mai scumpă. Toate acestea creează stilul elegant al doamnelor mai în vârstă care este admirat de cei din jur.


O dată cu înaintarea în vârstă viața socială nu se limitează

Spre deosebire de unele doamne de la noi care preferă telenovele și somnul în loc de viața socială, franțuzoaicele, în special în orașele mari, devin mult mai active. Copii au crescut și nu au nevoie de atenție permanentă, deci acum este momentul să mergeți la petreceri, cluburi, teatru, cinematograf.

Viața socială activă vă menține în formă – coafură, mâini îngrijite, îmbrăcăminte frumoasă și desigur încălțăminte comodă pe toc.

Nu există limite de vârstă pentru senzualitate și viață intima

Se consideră că după 40 de ani este a doua tinerețe. Cunoașteți multe, ați atins multe scopuri, deci acum este timpul să vă bucurați de silueta frumoasă și experiența acumulată. Femeia se simte frumoasă, când se simte dorită.

Disponibilitate pentru nou

Învățați câte ceva nou în fiecare zi și păstrați gustul pentru viață. Astfel veți păstra spiritul tinereții.

Doar înainte

Este complicat să mergeți înainte dacă trăiți cu trecutul. Învățați din propriile greșeli și încetați să regretați ceea ce nu mai puteți schimba.

Exercițiile fizice

Exercițiile cardio ajută foarte mult la slăbire. Acum aveți nevoie de mușchi mai rezistenți. După 30 de ani începeți să pierdeți din masa musculară, câte 5% la fiecare 10 ani, deci încercați să o mențineți. Faceți exerciții de forță și rezistență.

Machiajul

Mulți consideră greșit, că odată cu înaintarea în vârstă sunt necesare mai multe produse cosmetice. Este un fals, deoarece prea mult machiaj poate înrăutăți situația. Faceți un machiaj ușor pentru a ascunde neajunsurile și a sublinia trăsăturile frumoase.

Simțul umorului – un antioxidant puternic

Aveți o atitudine pozitivă față de viață, încercați să vedeți doar partea pozitivă a lucrurilor. Faceți glume atât despre cele din jur, cât și pe seama dvs. Zâmbetul prelungește viața.

Vârsta nu este o boală

Principalul este să vă acceptați situația. Nu regretați anii ce au trecut. Fiecare perioadă din viață are plusurile și bucuriile sale. Fiți optimistă și creați-vă momente de bucurii.

Vârsta nu trebuie să fie un impediment pentru frumusețe! După cum ați văzut nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a fi frumoasă și a avea o viață pozitivă.

error: Content is protected !!