Cum să păstrați banii în portofel astfel încât să se înmulțească!

O dată Albert Einstein a fost întrebat:„De ce deasupra ușii ați agățat o potcoavă, dacă nu credeți în superstiții?” Savantul a răspuns:„Superstițiile se împlinesc indiferent dacă cred sau nu în ele”. Probabil credeți că superstițiile sunt un fleac. Acestea sunt o bogată experiență a strămoșilor noștri care ne-au transmis cunoștințele și observațiile lor.

În zilele noastre oamenii au început să atragă atenție tot mai mult la superstițiile legate de bani, bogăție și succes. Unii poate se întreabă dacă contează cum sunt păstrați banii în portofel. Există, însă foarte multe superstiții care nu doar ajută la păstrarea banilor, dar și la înmulțirea acestora.

Semne pentru a atrage bani

1. Următoarea dată când vei primi salariul, să-l aduci în casă. Nu merită să cheltuiți banii în aceeași zi. Dacă aveți nevoie să cumpărați ceva, atunci luați suma necesară de acasă sau folosește cardul bancar. Banii trebuie să „înnopteze” acasă la un loc cu celelalte rezerve financiare.

2. „Banilor le place să fie numărați”. Trebuie să cunoașteți întotdeauna ce sumă de bani aveți la moment în portofel.

3. Păstrați banii în portofel cu fața spre sine în ordine descrescătoare. Bancnotele mai valoroase trebuie să fie mai aproape de dvs atunci când deschideți portofelul. Nu boțiți banii și nu îi puneți cu susul în jos.

4. Păstrați în portofel o bancnotă norocoasă. Cum să determinați dacă această bancnotă vă poartă noroc material? Ultimele cifre din numărul bancnotei trebuie să corespundă cu ultimele două cifre din anul nașterii dvs. Dacă corespund mai multe cifre, atunci este și mai bine. Nu este simplu să găsiți o astfel de bancnotă, iar dacă veți reuși atunci aceasta va fi talismanul personal al dvs. Această bancnotă trebuie să vină singură la dvs. Nu trebuie să o căutați intenționat.

5. Nu folosiți portofelul ca loc pentru păstrarea notițelor, cecurilor și cărților de vizită. Păstrați în portofel doar cardurile bancare și banii. Nu păstrați fotografiile prietenilor și apropiaților. Ei îndepărtează energia pozitivă și opresc venirea banilor pe care ați putea să îi primiți.

Deci, nu este nimic complicat. Tratați banii cu respect și ei vă vor răspunde reciproc

error: Content is protected !!