Cum să te aduci la o condiţie bună în doar o săptămână?

1. Să nu credeţi că într-o singură săptămână nu vă puteţi rezolva problemele de siluetă. Bineînţeles formele ideale sunt rezultatul unei munci îndelungate şi regulate, dar unele corecţii vizibile se pot face şi într-un timp scurt. Pentru asta începeţi fiecare din cele 7 zile cu gimnastică, pentru a vă simţi mai bine pe tot parcursul zilei şi a vă “încălzi” organismul. În afară de aceasta e nevoie de mai multă activitate fizică pe parcursul zilei, de aceea nu ezitaţi să faceţi plimbări prin parc sau să coborâţi din autobus cu o staţie înainte. Pare uimitor, dar un efort atât de neînsemnat are o influenţă minunată asupra organismului.

2. Pentru a arăta excelent şi a îmbunătăţi culoarea pielii, faceţi plimbări dese în aer liber pe parcursul săptămânii. Organismul are nevoie de mult oxigen, de aceea o plimbare de 30 de minute înainte de somn trebuie să devină o regulă. De asemenea aerisiţi dormitorul seara şi creşteţi umiditatea aerului aşezând lângă pat un vas cu apă caldă.

3. Consumaţi apă. Consumul suficient de apă vă va scăpa de ridurile mici şi va îmbunătăţi starea generală a organismului. E vorba de 7-8 pahare pe zi. Pe lângă celelalte proprietăţi, apa elimină toxinele şi îmbunătăţeşte nutriţia celulelor. Începeţi fiecare dimineaţă cu un pahar de apă caldă şi purtaţi mereu o sticlă de apă plată pe parcursul întregii zile.

4. În cele 7 zile ar trebui să faceţi nişte proceduri de exfoliere, care vor înnoi pielea, îi vor îmbunătăţi culoarea şi o vor îmbogăţi cu substanţe nutritive. Faceţi un scrub uşor o dată la două zile.

5. Exfolierea ar trebui făcută şi înainte de aplicarea măştilor pentru piele. Pe parcursul celor 7 zile trebuie să faceţi minim 3 măşti: de curăţire, de hidratare şi de nutriţie. Pentru curăţire se potriveşte perfect masca din argilă neagră sau albă. Aceasta e o soluţie superbă mai ales dacă aveţi o piele grasă şi problematică. Argila albastră şi cea verde reduc inflamaţiile şi usucă micile defecte. Măştile hidratante pot fi pregătite din miez de castravete, de suc de aloe sau de orice fructe, cum ar fi merele. Măştile nutritive pot fi făcute din frişcă, iaurt sau uleiuri naturale: de piersici, de migdale, de caise. Măştile pe bază de ulei ar fi bine să fie puţin încălzite imediat înainte de aplicare.

6. Începeţi fiecare dimineaţă cu un masaj cu gheaţă cosmetică. În ziua de azi la farmacie e foarte uşor de găsit astfel de gheaţă de orice compoziţie, dar o puteţi pregăti şi de sine stătător. Îngheţaţi infuzii de ierburi, sucuri naturale de fructe etc., sunteţi limitată doar de propria imaginaţie. Masajul cu gheaţă împrospătează de minune pielea feţei, îngustează porii şi înlătură consecinţele somnului. După acest criomasaj pielea dvs. va fi pregătită pentru machiaj şi va avea o culoare sănătoasă.

7. Acordaţi atenţie părului: câteva măşti şi masajul pielii capului îl va umple de viaţă din nou! Pregătiţi o mască din albuş de ou, câteva linguri de ulei de brusture încălzit şi o lingură de miere de albine şi aplicaţi masca pe păr. De asemenea în fiecare seară faceţi masaj la pielea capului cu pieptenele. După câteva astfel de proceduri veţi remarca schimbări vizibile ale stării părului.

error: Content is protected !!