Cum să transformați un tricou vechi într-o față de pernă fără ac și ață

Curățenia de primăvară înseamnă și curățenie în garderoba noastră de primăvară! Dacă aveți câteva tricouri vechi de care nu mai aveți nevoie, vă încurajăm să donați câteva dintre ele și alte haine pe care nu le mai purtați. Ce puteți, însă, să faceți cu cele care au găuri la subraț sau sunt rupte la guler? Pe acestea nu le puteți dona!

Nu vă faceți griji, nu trebuie să aruncați aceste tricouri. Cu puțină distracție și îndemânare puteți transforma acele tricouri în fețe de perne vesele. Avantajul este că nu trebuie să coaseți. O adevărată magie!

Priviți video de mai jos pentru mai multe detalii.

Dacă sunteți începător în confecționarea lucrurilor de mână și vă faceți griji că nu puteți coase, atunci această idee este perfectă pentru dvs! Refolosiți țesătura și faceți un lucru foarte drăguț pentru locuință, însă fără ață și ac. Dacă tricoul nu se potrivește cu decorul sau dacă cunoașteți că este culoarea preferată a unui prieten, atunci puteți face un cadou personalizat și original!

Pașii de confecționare

1. Puneți perna în mijlocul tricoului, unde va fi linia de tăiere și tăiați țesătura în jurul pernei. Asigurați-vă că lăsați rezervă câțiva centimetri din toate părțile.

2. Tăiați marginile în formă de franjuri în jurul celor două bucăți de țesătură.

3. Puneți o bucată de țesătură sub pernă și una deasupra.

4. Înnodați un capăt de jos și unul de sus al țesăturii de jur împrejur.

Distrându-vă puțin ați creat o față de pernă inedită! Plus la aceasta ați confecționat-o dvs personal!

error: Content is protected !!