A cumpărat un apartament vechi ”distrus” și l-a transformat într-o locuință de vis! De nedescris ce a putut face în doar 42 m².

A fost cumpărat un apartament vechi cu 2 odăi. Acesta are pardoseală de lemn, ferestre de lemn, mobilă demodată, baia și toaleta în stare deplorabilă… Totuși, proprietarii au avut curajul să înceapă renovarea apartamentului. Au avut nevoie de ceva timp, cheltuieli financiare și răbdare. În final au reușit.

Proprietarul a decis să o ia de la zero. Au scos pardoseala, au stricat câțiva pereți separatori și i-au lăsat doar pe cei de bază. Timpul estimat pentru reparație a fost de 4 luni. Zis și făcut. Doar că a mai durat vreo 2-3 luni până a aranjat mobilierul.

La vederea primelor imagini puteți face atac de cord.

Apartamentul este destinat unui tânăr necăsătorit. De aceea, locuința a fost proiectată având în vedere preferințele, obiceiurile și gusturile tânărului.

Pentru a da impresia de mai mult spațiu, bucătăria și camera de zi au fost unite. Debaraua a fost lărgită pentru a face o garderobă și a scăpa de dulapurile din camere. A fost lărgită și camera de baie.

Apartamentul a fost foarte bine planificat.

Schema de amenajare a camerei de baie.

Fiecare detaliu a fost bine gândit. Culorile, aranjarea, decorul au fost alese după preferințele tânărului.

Au fost angajați meșteri profesioniști care și-au făcut lucrul foarte bine.

Iată rezultatul…

Acestea sunt niște elemente de decor.

A fost restaurat ceasul care datează din anii 50.

Așa arată o parte din antreu. Inițial pielea era albă, însă a fost vopsită într-o altă nuanță.

Un vechi apartament a devenit acum unul foarte modern.

error: Content is protected !!