Acum știu cum să agăț tabloul pe perete în doar 5 minute!

Fiecare dintre noi și-a dorit măcar o dată să agațe o oglindă sau un tablou pe perete. La prima vedere pare ceva simplu, dar în practică pot apărea unele dificultăți.

De exemplu, ați primit cadou un tablou minunat care se fixează în două șuruburi și ardeți de nerăbdare să îl agățați în camera dvs. Începeți să dați găuri, dar la un moment dat vă dați seama că ați dat găurile prea aproape sau una mai jos iar alta mai sus. Ce păcat, ați muncit atât pentru asta!

Nu vă faceți griji că ați greșit! Noi vă vom ajuta să reparați greșeala cu ajutorul unor trucuri simple.

Cum să agățați un tablou

Aveți nevoie de

— bandă adezivă

— creion sau cariocă

— hârtie

— pahar de plastic

Pașii de lucru

1. Lipiți bandă adezivă mai rezistentă pe suporturile de agățat din partea din spate a tabloului. Marcați cu carioca locurile unde trebuie să puneți șuruburile. Vedeți imaginea.

2. Dezlipiți banda de pe tablou și lipiți-o pe perete, unde doriți să fie tabloul.

3. Cu ajutorul unei nivele cu laser lipiți corect banda adezivă pe perete. Acum sunteți gata să dați găuri în perete.

4. Dacă doriți să evitați prăfuirea și împrăștierea murdăriei, fixați în locul unde dați gaura o bucată de foaie pliată. Pe aceasta se va aduna tot praful.

5. Un alt truc. Dacă trebuie să dați o gaură în plafon, atunci fixați pe bormașină un pahar de plastic. Tot praful va cădea în pahar.

Iată câteva trucuri practice pentru gospodărie cu ajutorul cărora puteți agăța sau monta orice obiect de care aveți nevoie.

error: Content is protected !!