Decorarea sticlelor cu propriile mâini – 17 idei inedite

Probabil majoritatea dintre voi aruncă sticlele de vin sau alte băuturi după utilizare. Însă, dacă veți citi acest articol, cu siguranță le veți păstra. Am selectat câteva idei extraordinare de decorare a sticlelor, în special pentru amatorii de handmade. Pentru realizarea acestor decorațiuni aveți nevoie de multă multă răbdare, îndemânare și desigur imaginație.

Sticlele de diferite forme pot fi ornamentate foarte variat. Puteți alege un decor în funcție de persoana căreia o veți dărui sau în funcție de locul unde o veți păstra.

Aveți nevoie doar de câteva materiale: o sticlă sau mai multe, niște dantelă, sclipici, o soluție de lipit și un spray pentru vopsit.

De asemenea, pentru decor puteți folosi orice materiale care vă sunt pe plac. De exemplu, niște fire de lână sau niște accesorii pe care nu le mai purtați. Vedeți în imaginile de mai jos ce puteți face cu ele.

Nu este atât de dificil, trebuie doar să începeți, după care nu vă veți putea opri. Cele mai reușite lucrări, cu siguranță vor fi dăruite prietenilor și apropiaților.

Inspirați-vă și uimiți-i pe cei din jur.

Aceste decorațiuni vor îmbogăți orice interior.

error: Content is protected !!