Decorațiuni pentru casă din pânză de iută – 17 idei originale

Pânza de iuta este una din cele mai rezistente și cu siguranță fiecare dintre noi o are în casă. În prezent, în comerț, există foarte multe variații ale acestei pânze, întrucât ea se folosește pe larg la confecționarea diferitelor decorațiuni. Împodobirea casei cu decorațiuni din pânză de iuta creează o atmosferă rustică și confortabilă.

În acest articol vă propunem câteva idei originale de decorare a interiorului folosind pânza de iuta. Deși există o mulțime de lucruri ce pot fi confecționate din aceasta, astăzi ne-am oprit la fâșiile înguste cu care pot fi decorate mesele și nu doar.

Fâșiile pot fi legate cu fundițe sau se pot aplica diferite ornamente. Puteți combina câteva culori pe o singură suprafață. Dacă aveți o imaginație bogată, atunci veți reuși să faceți niște decorațiuni extraordinare.

Micile detalii adaugă o notă de originalitate, astfel puteți folosi și bucăți de panglic[ colorată sau niște ațe colorate. Pentru unele modele nici nu aveți nevoie de mașină de cusut. Scoateți doar firele din material de lățimea panglicii și apoi o introduceți printre fire cu ajutorul unei agrafe.

De asemenea, puteți decora și câteva pernuțe folosind pânză de iuta. Confecționați învelișul pernei după același principiu ca și fețele de masă cu panglici.

 

error: Content is protected !!