Ea a aplicat pastă de dinți pe mână și a înfășurat-o cu tifon elastic. Dimineața s-a produs o minune! 10 modalități neobișnuite de utilizare a pastei de dinți.

Fiecare dintre noi știe exact la ce folosește pasta de dinți. Puțini, însă cunosc că utilizarea acesteia este mult mai vastă. Ea poate fi folosită pentru curățarea diferitelor obiecte sau poate fi folosită pentru înlăturarea mirosurilor urâte și asta nu e tot. Vedeți în continuare la ce mai folosește pasta de dinți.

1. Înlăturarea mirosurilor urâte

Mirosul de pește, ceapă, usturoi sau alt produs care s-a îmbibat în mâini este foarte bine cunoscut pentru orice gospodină. Mai înainte trebuia să spăl de câteva zeci de ori mâinile cu săpun pentru a mirosi mai puțin. Acum, însă, este suficient să aplic puțină pastă de dinți pe mâini și să le spăl cu puțină apă. Mirosul a dispărut complet!

2. Tămăduirea vânătăilor

Pasta de dinți poate înălbi vânătăile și scoate inflamațiile.

Trebuie să amestecați puțină pastă de dinți cu orice tip de loțiune de corp și să aplicați pe locul afectat. Apoi înfășurați cu tifon elastic. Este binevenit să faceți această procedură pe noapte, iar dimineața veți observa rezultatul!

3. Curățarea covorului

Pasta de dinți face față oricărei murdării de pe covor. Aplicați pastă de dinți pe pată și frecați bine cu o periuță de dinți umedă. Lăsați să acționeze câteva minute, după care clătiți. Pata pur și simplu va dispărea. Dacă este nevoie repetați procedura până la curățare deplină.

4. Înlăturarea petelor de vopsea de pe piele

În componența pastei de dinți intră elemente ușor abrazive. Pare straniu, dar pasta de dinți înlătură foarte bine petele de vopsea de pe piele care au rămas după vopsirea părului. Inițial verificați pasta de dinți pe îndoitura cotului. Dacă nu apare nici o reacție alergică, atunci folosiți cu îndrăzneală acest remediu.

5. Întărirea unghiilor

Aplicați cea mai simplă pastă de dinți și vă veți întări unghiile. Trebuie să aplicați puțină pastă de dinți pe fiecare unghie cu ajutorul unei periuțe și să lăsați să acționeze 15 minute, după care clătiți cu apă caldă.

6. Înlăturarea zgârieturilor de pe ecranul telefonului

Aplicați puțină pastă de dinți pe o țesătură curată și moale sau pe o bucată de vată. Frecați ușor în mod circular locul unde este zgârietura pe ecran. După care ștergeți ecranul cu o țesătură umedă pentru a îndepărta surplusul de pastă. Ecranul va deveni ca nou!

7. Ameliorarea acneei

Probabil ați încercat diferite metode pentru a ameliora iritațiile de pe față. Dar ați încercat să aplicați pastă de dinți? Se pare că aceasta usucă inflamațiile. Mai mult datorită unei cantității mici de apă oxigenată din componența pastei de dinți, ea dezinfectează pielea și previne răspândirea bacteriilor.

8. Înlăturarea urmelor de creion din ceară de pe pereți

Dacă copii dvs au creat opere de artă pe pereți, atunci vă vine în ajutor pasta de dinți. Încercați să curățați un colțișor. Dacă pasta de dinți are efect, atunci curățați toți pereții.

9. Împrospătarea containerelo

Dacă după spălarea containerelor totuși a rămas miros, încercați să folosiți pastă de dinți. Aceasta are efect!

10. Curățarea suprafețelor din crom

Puteți curăța până la luciu toate obiectele din crom cu ajutorul pastei de dinți.

error: Content is protected !!