Ea a cusut 2 fâșii de stofă… Această piesă vestimentară superbă, pe care a făcut-o, m-a motivat să scot mașina de cusut din debara!

Eșarfa cu nod franțuzesc este elementul favorit din garderoba tuturor femeilor de afaceri. Acest accesoriu elegant nu doar diversifică ținuta, ci și protejează gâtul de vântul de toamnă. Astăzi, redacția nostră va împărtăși cu cititorii noștri fideli secretul confecționării eșarfei cu nod franțuzesc.

Această piesă vestimentară are două fețe, de aceea noi trebuie să unim 2 bucăți de material de aceeași dimensiune. De asemenea, pentru a confecționa o eșarfă cu nod franțuzesc putem folosi diferite tipuri de țesătură. De exemplu, pentru o față a eșarfei putem alege o țesătură cu un imprimeu neobișnuit, iar pentru cealaltă – o țesătură monocromatică.

Eșarfa cu nod franțuzesc

Veți avea nevoie de următoarele lucruri

un tipar de croitorie pe hârtie

fir de ață

o bucată de țesătură (puteți utiliza o eșarfă veche)

foarfece

riglă

creion

mașină de cusut

Instrucțiuni

1. Faceți tiparul pentru eșarfă cu aceste mărimi.

2. Pliați materialul în jumătate (sau uniți 2 bucăți de materiale diferite), puneți deasupra tiparul, conturați liniile de tipar și tăiați fâșiile pentru viitoarea eșarfă.

3. Coaseți toate marginile, cu excepția celei mai mici laturi.

4. Întoarceți piesa aproape finisată pe față, pliați capătul scurt care să măsoare 5 cm și trageți o cusătură. În cele din urmă veți obține o eșarfă versatilă cu o cheotoare mică, cu multiple modalități de prindere.

Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cum se prinde corect o eșarfă cu nod franțuzesc.

Dacă v-a plăcut această idee cochetă de actualizare a garderobei, împărtășiți acest articol cu prietenele dvs.!

error: Content is protected !!