Ea separă părul din partea superioară a capului în 2 șuvițe subțiri. Ce urmează este pur și simplu genial!

Deseori când văd pe cineva mergând pe stradă cu o coafură grozavă, mă gândesc că e prea complicată ca să învăț să o fac singură. Chiar și unele împletituri simple pot arăta cu adevărat incredibil de complicate pentru ochiul neantrenat. Dar, în realitate, vei avea nevoie de doar câteva minute pentru a învăța cum să faci aceste coafuri amăgitor de simple. După aceea tu vei fi cea care va întoarce capetele altora!

Această împletitură fermoar este cu siguranță una dintre acele înfățișări care par a fi realizate de un adevărat maestru. Dar, după ce am vizionat acest filmuleț video, am înțeles că și eu pot face acest lucru! Pun pariu că vei putea și tu.

Atunci când ea începe, nu arată prea grozav. Cele două secțiuni subțiri de păr dau impresia că acest stil s-ar putea transforma în ceva oribil (cred că ceva asemănător cu stilul anilor ’90). Cu toate acestea, imediat ce ea începe să împletească și să suprapună șuvițele, nu mai rămâne nicio șansă ca ceva să meargă prost!

N-am văzut o astfel de împletitură până acum, atunci când două șuvițe nu își schimbă poziția pe durata întregului proces. Această coafură vă va da cu siguranță un aspect grozav pe care toate prietenele dvs vor dori să-l copieze!

După ce vei termina de împletit cosița, fixeaz-o la capăt cu un elastic frumos de păr și ieși în oraș să atragi privirile! Oriunde te duci, vei arăta formidabil.

loading...
error: Content is protected !!