Ea taie o rolă de panglică la mijloc pentru a face cel mai frumos ambalaj. Splendid!

În zile nostre unul dintre cele mai bune lucruri ce ține de cumpărăturile on-line este posibilitatea de a selecta opțiunea “împachetare cadou”, știind că darul tău va sosi în doar câteva zile, perfect împachetat!

Desigur, deseori ambalajul presupune un cost suplimentar. Nu ar fi frumos dacă v-ați putea da seama ce anume fac aceste magazine pentru ca acele cadouri să arate atât de perfect?

Ei bine, ca cineva care a lucrat o dată într-un magazin de bijuterii de lux, pe parcursul sezonului de Crăciun, pot să vă spun că tot secretul constă în fundă.

Unii leagă funde mici, folosind metoda cu furculița. Alții preferă să le facă mari.

Nu e neapărat să mergeți la magazin pentru a cumpăra o fundă mare și pufoasă, deoarece există un truc genial cu ajutorul căruia puteți realiza o fundă DIY perfectă.

Arată la fel de bine, dacă nu mai bine chiar, decât cele pe care le puteți cumpăra prefabricate. Mai degrabă, investiți într-o bobină mare de panglică de calitate pentru a obține o fundă legată! Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum se face acest lucru!

Iar dacă acest truc ușor de legare a fundei va revoluționa modul în care împachetați cadourile, vă rugăm să împărtășiți pentru cei care vor să afle tehnica perfectă de ambalare a cadourilor!

error: Content is protected !!