Era scârbit de scările sale vechi din beton, așa că le-a transformat în ceva extraordinar!

Un tată a decis să transforme scările sale din beton plictisitoare și deteriorate în ceva special. De mai mulți ani se gândea la acest lucru, dar abia acum a avut curajul să schimbe practic totul. A început să reînnoiască în totalitate scările și curtea din fața casei. A avut nevoie de timp și răbdare, dar rezultatul a fost apreciat cu nota 10 atât de familie, cât și de vecini.

A început cu cel mai dificil lucru: a demontat scările vechi. Vecinii au văzut ce face și credeau că are dereglări psihice. Betonul nu este atât de dificil de stricat, cu excepția scărilor.

După câteva ore bune, el a reușit să le demonteze și a trecut la pasul următor. A săpat niște canale de-a lungul căii de acces pentru a pune cablurile electrice pentru felinare.

A folosit niște cărămizi decorative pentru a construi noul gărduleț. El spunea că cel mai greu i-a fost la construirea primului nivel de cărămizi. Mai departe a fost destul de ușor.

A instalat niște piloni în calitate de suporturi pentru felinar și a început să construiască noile scări și calea de acces.

A mărit puțin calea de acces care ține de la ușa casei până la marginea curții din față.

La un moment dat fiica sa a hotărât să-și ajute tatăl. Și-a pus niște ochelari jucărie și i-a spus că este gata să muncească alături de tatăl său.

A amenajat niște spații de piatră deasupra cărămizilor pentru a planta flori.

A curățat și netezit suprafețele fiecărui nivel și le-a acoperit cu pietriș. A pus aproximativ 10-15 cm de pietriș.

După care a aranjat pietrele de pavaj. Această etapă a durat ceva mai mult, deoarece trebuiau aranjate ca un puzzle. Curbele arată foarte frumos, dar a fost necesar mai mult timp pentru a tăia și aranja pavajul.

El a aranjat pavajul pe scări și pe calea de acces. În schimb, ghivecele de flori au fost amenajate de soția sa.

Pavajul pus, florile plantate, felinarele instalate – iată și transformarea curții din față este gata!

Privind fotografiile anterioare, este greu de imaginat cât de plictisitoare și simplă arăta fața casei.

Rezultatul incredibil poate uimi pe orice amator de transformări cu mâinile proprii.

error: Content is protected !!